Förberedelser

2012-04-29 @ 21:19:47
Har övat på att göra Matti tävligsfin idag, men fick snabbt konstatera att det blir nog att träna mera inför lördagen på knopparna, för det såg rätt bedrövligt ut haha!! Matti såg ut att skämmas också, uups!!

Spännande!!

2012-04-28 @ 09:06:29
Hjälp, nu har jag precis anmält oss till vår första tävling tillsammans, så 5 maj, alltså nästa lördag är vad som gäller, hjälp!!

Blir att träna stenhårt nu så vi inte skämmer ut oss, o fixa vita ridbyxor!! :)Terräng

2012-04-27 @ 14:08:46
Började dagen med en terrängrunda. Med oss hade vi Åsa o hennes unghäst Arn, och det var så roligt o skönt att vara ute i terrängen igen. Vi skrittade mest men travade o galopperade i slutet också och Matti var lika duktig som vanligt, gick förbi allt o stackars lilla underbara Arn blev rädd för någon sten vid "läskiga" porten. Matti var som gammelfaffa idag fast han bara är 2 år äldre än Arn.
Matti o Dajm igår

Som bort blåst!

2012-04-26 @ 21:17:15
Vilken underbar känsla!! Kom hem från stallet och har självmant hoppat ikväll. Eftersom vi nu kommer att träna på dressyren inför dressyrtävlingen 5 maj, så plockade jag fram hinder och så hoppade vi. Hoppar aldrig utan övervakning så Lena var snäll och flyttade hinder o höjde, tror jag hoppade runt 70 cm och skulle bara velat höja!! Så tänkte jag verkligen inte för ett år sedan. Kanke jag klarar 1 meter innan sommaren då??

I morgon ska vi i terräng med Åsa och Mattis kompis Arn. Får se då om Matti är taggad, är en stund sedan vi var i terräng, 2 veckor kanske sedan sist? Fy skäms på mig!!
Sist vi hoppade i manegen. Hinren vi har vid stallet är inte lika fancy, men de duger bra än så länge!!


Ny start

2012-04-25 @ 22:13:11
Nu är våren här och vi tar en ny start för mig och Matti på en ny blogg! Blev så mycket reklam som störde runt gamla bloggen så nu tar vi det här o hoppas detta fungerar bättre för oss!!

I tisdags blev Matti vaccinerad så skrittade bara honom igår och jobbade från marken, idag fick han vara ledig pga jobb, o i morgon ska jag rida honom igen lite lätt på kvällen. Tog nog bilder på måndag då jag var ut och gick och på tisdagen men inte överfört dem än..

Jo, jag och Matti kommer att delta i en dressyrtävling nu i maj, spännande!! Blir hårdtäning nu, start med i helgen. Passligt han fick vaccinationen nu så han inte måste vila före tävlingen. Redan skit nervös, ska printa ut dressyrprogrammet i morn så blir det bara att öva!
Foto: Sara HoltkampVälkommen till maestro 3.0

2012-04-21 @ 16:16:45

Eftersom jag skaffat ny blogg för mig själv så flyttar jag Mattis blogg hit också, känns som man har mera frihet med designen här också.

 

Sorry nu att vi flyttar av och an, men hoppas ni står ut en sista gång. :)

 

Jag ska ännu fixa en header osv. men är utan photoshop så det är så här får det se ut nu en tid framöver!

 

 RSS 2.0