En helt ny värld

2012-08-02 @ 21:11:52
Ikväll regnade det cats and dogs, så jag var inte lika tapper nog att rida, nej jag och Matti hade ledarskapsövningarövningar och busade lite på ridplanen istället.
 
Alltså det är så härligt att ha hästen vid Åsas stall eftersom alla kommer så bra överens och inger är någon "hätä-byx". Jag kunde nämligen utan ngr problem ha Matti lös på ridplanen medan Cessi red Marikje. Då Cessi skrittade fram Marikje hade jag Matti att springa det värsta av sig, och så roligt han hade, han kutan fram och tillbaka och försökte få med Marikje några gånger också som gärna skulle ha velat busa hon med. Att ha Matti lös på ridplanen med ett annat ekipage tror jag inte skulle varit ett elternativ på ett andra stall, eller har jag fel? :) Dessutom är ju Marikje Mattis "flickvän" så de kommer ju super bra överens, annars skulle jag inte frågat helst Cessi om de var okej.
 
Sen hade jag honom lös i stallegången och försökte lära honom stå stilla o vänta tills jag kommer tillbaka, fast det finns mat runt honom, det gick faktiskt över förväntan, visst flyttade han på sig emellanåt, men när jag rättat till honom stod han stilla, ett tag i alla fall.. ;)
 
Sen har jag äntligen börjat göra ngt åt att hitta en ny sadel. Ringde en tjej som jag blivit rekommenderad från Losvik, så hon skulle hjälpa mig hitta ny sadel. Hon var helt super trevlig och snäll, jag är verkligen helt nybörjare med sadlar, kan ingenting så behöver nog all hjälp jag kan få. Så om ni vet någon dressyrsadel som är till salu MEDDELA MIG! :)
 
 
 

Matti är så kär i Marikje. På dresyrtävlingen i våras blev han ju så upp i varv när han inte såg Marikje, haha
 
 
Bus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo