Minisemester

2012-08-10 @ 15:38:02
 
 
 
 
Matti har haft en minisemester på 3 dagar eftersom det varit lite väl mycke program med jobb + dittan och dattan.
 
Idag hade jag bara kul med Matti, vi red ut i terräng en bit och avslutade på ängen och tog full galopp, det tyckte Matti var super skoj eftersom han gjorde liite antydan till att vilja ta något glädje skutt, men med min sjuka nacke o rygg så kunde jag inte låta honom bli allt för glad. Jag klarade inte riktigt av att rida något seriöst idag då det tog sjukt, men hade inte hjärta att låta Matti vara oriden mer än 3 dagar irad.
 
Nöjda skrittade vi tillbaka till stallet, både häst o ryttare svettiga som jag vet inte vad. Nu när jag ligger i soffan kanske det inte var så smart drag att rida, men i stunden mådde jag så bra och kände inte alls något av nacke o rygg. Ska ta o slänga i mig lite Burana nu så blir det väl bra! :)
 
Jo, blev påtrampad av Matti för första gånge idag. Skulle klia honom vid bogen innan jag tog in honom från hagen och så var det så skönt så han ville komma närmare och såg inte vart han lade foten, så nu håller foten min på att ändra färg till blå o börjar bli lite svullen. ;D De här klumpedunsarna till hästar!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va sööt matti är då han gäspar

2012-08-10 @ 16:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo