Nu även till papper.

2012-08-07 @ 05:53:28
Det känns så underbart, nu kan ingen annan säga jag inte äger Matti, för igår blev jag ägare till Matti enligt bokens alla regler, igår skrev vi nämligen på kontraktet. Men det tänkte sluta dåligt, för vi var med om en krock.
 
Jag körde bilen och körde nog rätt och gjorde allt som man ska, blinkade i god tid innan jag skulle svänga o bromsade in i tid inför att svänga in vid Tesses café längs riks 8an, men bilen bakom var nog i egen värld för BOOM så hade han kört 80 km/h in i oss som nästan hade hunnit stanna för att köra in till parkeringen. Som tur fick ingen livshotande skador utan alla hade änglavakt.
 
Så det blev lite väl händelserik början, men jag fick sådan grym huvudvärk och ont i nacken när jag väl var i stallet så kände inte för att låsa in huvudet i en hjälm, så longerade Matti på åkern istället. Först var han rätt trög så jag fick mana på med spöet, men till sist lyssnade han bra och lyfte galopp när jag sa och tog till trav när jag gav kommando, så jag hade honom att träna galopplyften. Jag var nöjd över Min häst. <3 Han är bäst!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emilia

Åh vad härligt! Drömmer också en dag om att bli hästägare :)

Svar: Jo det är nog något ljuvligt, men inte jämnt. :)
Annu Åkers

2012-08-07 @ 13:54:18 / URL: http://withemilia.blogg.se
Postat av: Linda

GRATTIS till hästköpet!!
Roligt att läsa :)

2012-08-07 @ 17:26:08 / URL: http://linzun.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo