Sadelträsket

2012-08-16 @ 11:46:19
Alltså börjar bli galen på detta med att hitta sadel. Mejlade  pånågra dressyrsadlar jag såg på nätet idag, och måste ta mod till mig att ringa en sadelbuss (finsk buss, o jag är så dålig på finska).
 
Visst det är bra för balansen att rida barbacka, men då jag skulle vilja hinna ställa upp i någon dresyrtävling nu innan vintern kommer och hoppsadeln är nog ok, men inte så bra att jag skulle kunna rida i den varje dag. Så hoppas verkligen jag snart hittar någon sadel som passar Mattis rygg, för jag vill börja hitta en dressyrsadel nu som inte åker fram på Matti, vill rida ordentligt nu!!
 
Får se om jag slipper ut till stallet ikväll, pojkvännen har bilen hela dagen så kan hända Matti får ledigt idag om jag inte får roffat åt mig en bil. ;)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emilia

Har du testat Cliff Barnsby-sadlar? Jag älskar att rida dressyr i dem (annars hatar jag dressyrsadlar) och min kompis som hade både finnhäst, ponny och storhäst så passade samma sadel på alla tre. Kanske ett alternativ om du inte redan testat? :)

Svar: har faktiskt inte prövat en sådan, borde kanske vara skäl att kika! :) Tack för tipset!!
Annu Åkers

2012-08-16 @ 13:36:29 / URL: http://withemilia.blogg.se
Postat av: Sara

Hej Annu! Det är första gången jag kommenterar din/er blogg så känns rätt häftigt!

Jag har följt er dock i några månader fast jag inte känner er, men tycker om dina bilder och det är intressant att följa en hästblogg som allt inte handlar om tävlingar och prestige.

Men jag har en fråga också till dig gällande Matti. Är Matti lätt att rida? Han ser så "automat" ut på filmer du laddat upp. Hur är han i hanteringen är han lätt där också eller har ni bara fått överstökat vem som bestämmer?

Kan du svara i ett inlägg så jag inte missar svaret?

Svar: svarar i ett inlägg ikväll. :)
Annu Åkers

2012-08-16 @ 16:04:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo