Svar på kommentar

2012-08-09 @ 12:02:00
Av - L
Alltså absolut inget elakt menat, men du kan ju bara inte tycka om Matti varenda dag och tycka allt är så en dans på rosor. Så är det ju aldrig med någt.

Ni har annars kommit långt tillsammans. Roligt att följa bloggen!
 
 
Svar: Alltså jag förstår inte varför många av er har så svårt att förstå detta, hehe. Får flera gånger kommentarer om just detta. Men så här är det, ridning har alltid varit terapi för mig, jag har bara tävlat kanske 2 gånger så har inte behövt hålla stenhårda träningsscheman inför tvälingssäsongen så det blivit något jobbigt med ridningen. Jag har den principen att vill jag bara gosa gör jag det med hästen, vill jag ta race på en äng gör jag det, vill jag ta ridlektioner gör jag det. Jag har inga andra måsten med ridningen än att det skall vara roligt och att jag ska utvecklas tillsammans med min häst.
 
Visst finns det dagar jag inte skulle orka åka ut till stallet, ex. om det varit en super jobbig dag på jobbet/i skolan och det ösregnar och blåser galet, men då får Matti den dagen ledigt och jag rider följande dag. Jag har 1-2 dagar ledigt i veckan från stallet då Matti har sina vilodagar. :)
 
Jag har ju nog skrivit de gånger jag inte varit allt för glad på Matti t.ex. då vi var på en träning i vintras och hästkräket inte ville in i transporten och vi stod i 30 min med svetten rinnandes ner för ryggen och jag bara ville börja gråta (men den ovanan är borttränad nu tack och lov), och den dagen han hade energi upp över öronen här för några veckor sedan då han inte var kontaktbar från ryggen, de två gångerna vad jag super less på Matti, men det är faktiskt de enda gångerna vad jag kommer på så där bara.
 
Jag själv tycke vi passar som handen i hansken, så då behöver man inte ha många down-dagar utan har mest uppåt dagar och då är det inte så svårt att få varandra på gott humör.. :)
 
 

Är det rätt är det lätt,
är det lätt är det rätt
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: withemilia

Det var en konstig kommentar tycker jag, haha :D
För mej så är det ingen skillnad om det är "en dålig dag på stallet", bara jag får va där så är allting bra för mej liksom. Man blir så lycklig :)

Svar: Jonå tyckte lite jag också. Allt beror på vad man vill ha ut av ridningen och hästar, jag vill ha sinnesro och må bra, så då fokuserar jag inte på det dåliga. :)
Annu Åkers

2012-08-09 @ 13:17:43 / URL: http://withemilia.blogg.se
Postat av: Linda

Om man inte läst bloggen tillräckligt noga så kan man nog undra om det inte finns några dåliga dagar, men jag följer er ganska dagligen och har läst om era dåliga stunder osv. Tycker att du ska fortsätta likadant och bara ha roligt med Matti och inte ta någon som helst press inför några tävlingar utan bara fortsätta utvecklas tillsammans och då man tittar på videona så ser man ju hur bra ni passar ihop, man ser på Mattis ögon hur busig han är och hur kär han är i dej ;)

Svar: Oj så glad jag blir av din kommentar! Verkligen! :) Visst har jag mycket kvar att lära mig om att ha egen häst och ridningen, men vi har också utvecklats och kommit långt tillsammans. :) Matti har nog en härlig gnista och ett hjärta av guld! Tack ännu en gång för din underbart snälla kommentar! :) kram
Annu Åkers

2012-08-09 @ 15:15:59
Postat av: Sara

Jag helt håller med Linda här ovan, att man nog inte har läst bloggen ordentligt om man tycker att det inte finns några dåliga dagar, för inte tycker jag att du alltid skriver att "det gick så bra idag", utan nog tycker jag också du skriver om det går sämre och så :)

2012-08-10 @ 13:29:42 / URL: http://www.saralene.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo