Chilla, ha lite humor

2012-12-16 @ 09:59:00
 
 
Skrattade nog lite när jag såg Facebook gruppen "hästar finns inte", jag kunde inte göra annat än "gilla" sidan. Jag vet det är många i hästvärlden som blivit arga på dem som gjort denan sida, men snälla, ha lite humor!
 
Det är så typiskt oss i hästvärlden att reagera så, vi som är riktiga hästnördar blir ju arga genast någon okunnig person om hästar kommenterar något negativt (visst vi får höra det mycke, så jag blir också arg flera gånger), men denna sida är ju inte seriös, därför tycker jag det är ganska små kul att någon lagt energi och skapat den, för att inte tala om alla som gillar denna sida, haha! Klockrent!
 
För erkänn, när vi tänker på hur det ser ut i en person som inte över huvudtaget är intresserad av hästar eller har någon förståelse över hästar och ridning, i deras ögon så ser vi nog ganska löjliga ut med våra trikåer när vi pratar babyspråk med detta stora djur och tror oss veta vad de känner och tänker. Det brukar vara ganska roliga sketcher på revyer om hästfolk, håller ni inte med? Dessa människor tänker ju inte på att det är en 500 kg bäss som vi fått tämja och hitta ett samspel med för att få kommunikationen att fungera, det är ju inte detta som vi visar utåt, inte alla gånger i alla fall.
 
Jag vet att jag har en underhållande hästhållning åt icke-hästmänniskor eftersom jag behandlar Matti som han var min bebis och pratar babyspråk med honom, lägger luva på honom när det blir för kallt så han inte ska frysa om öronen, osv. haha. Till och med radio X3M har drivit med mig och Matti (fast de svängde om synvinkeln helt) i ett av deras radioprogram.
 
Så hästfolk, chilla, vi är nog ganska roliga att driva med, för det kommer så snabba reaktioner och hårt från oss tillbaka om någon driver med oss. Vi måste nog tåla lite, för vi är nog ganska så underhållande ibland!
 
 
När jag och Matti var med i radio och blev drivna med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo