Kvällens ridning

2012-12-03 @ 19:50:00
Jaa-a alltså kvällens ridning gick både bra och dåligt. Red åter igen barbacka och stundvis var Matti super fin i övergångarna från skritt - trav - skritt som jag främst övade på, men då var han också flera gånger in i en egen värld och fokuserade på allt annat han hörde men inte såg och blev stel och svankig. Han har blivit så kukku i skallen nu när det plötsligt blivit kallt, så de gånger då man rider i mörkret är han så pigg att det går åt huvudet hans istället för att lägga energin på arbetet. Ikväll han vi inte ens in på ridplanen innan han blev "rädd" för en tunna som låg i skuggan på ridplanen så han travade iväg och blåste upp sig, han  låste sig och var riktigt kukku-knäpp. Det var ju nog kontrollerbart det han busade med ikväll (förutom tunnan så fick hoppa av och föra bort tunnan), men då han inte brukar bete sig så där, så är det lite irriterad då kylan ska orsakat detta, inte så kul med plötsliga knäppa utfall då man rider barbacka, haha.
 
Sen mätte vi Matti idag också, så nu vet jag exakt vad han är 162 cm i mankhöjd. Jag hade kanske trott han skulle vara mer mot 165 men, icke!
 
Det var så mörkt ikväll så tog inga bra bilder så jag bjuder på de första bilderna jag fått av Sara istället, mera bilder hoppas jag på att få snart och då får ni också se dem. :)
 
Är inte Matti söt?? Han ser sen mycket tjockare ut än vad han är då han har så mycke päls, även om han blivit lite rundare om magen när jag inte ridit lika mycket hårda pass då vi varit utan sadel. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och de här bilderna är tagna i början av då jag red, så vänta bara tills ni får se i slutet av passet, då var han riktigt fin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo