När ska oturen sluta??

2012-12-17 @ 20:41:54
Alltså ju längre Matti är sjukledig ju mera knäpp blir han, idag tänkte det sluta riktigt dåligt för honom! Jag tog in Matti ur hagen i vanlig ordning och han lunkade snällt som vanligt bakom mig. Medan jag höll på att öppna porten fokuserade Matti på Åsas julbelysning på gården som blinkade men han var nog påväg ut ur hagen fast han fokuserade på belysningen, men samtidigt som han fokuserade på den blinkande julbelysningen steg han på en grankvist och av detta flög han upp i luften och flera meter till sidan och SÅKLART landade han på eltråden som SÅKLART fastnade runt hans sjuka ben och SÅKLART fick han panik och slängde sig bakåt så tråden blev spänd och jag trodde den skulle slita av någon sena på honom. Jag fick också panik men lyckades på någon höger få Matti att stå stilla efter en liten stund efter att jag dragit allt vad jag kunde i grimskaftet åt mitt håll så tråden inte skulle skära av någon led på Matti!
 
Som tur lugnade Matti ner sig en kort stund trots att både han och jag var i panik så jag skyndade mig fram genast han stod stilla och lyfte på benet för att få bort tråden som fastnat vid karleden och lite i skon. Jag är verkligen glad att jag och Matti har så starkt band som vi har, för jag är helt ärligt inte så säker på att han skulle ha klarat av att stå stilla när han hade sådan panik om någon annan tagit in honom, det kunde ha slutat så otroligt dåligt!! Ooh, vill inte ens tänka tanken, min älskade häst!!
 
Som tur fick han inge synliga svåra skador, han fick ett litet hack ovanfö kronranden på vänster ben av en av hans hockar när han var i panik. Vi hade tur, otrolig tur! Hans tidigare sår på höger framben såg lite bättre men benet var lite varmare, säkert av då tråden fastnad där? Jag fick bort lite var idag också men inte lika mycket som igår. 
 
Efter idag känner jag bara, när ska vår otur sluta??
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo