Helt fantastisk!

2012-07-29 @ 21:54:54
Ikväll hade jag inte tänk rida då det var så varmt, men väl i stallet kunde jag inte hålla mig och hoppade upp på Matti och red barbacka i shorts o linne. Vi red ut i terräng och avslutade på åkern och red ett härligt dressyrpass.
 
Det var så fantastiskt härligt att rida idag, Matti lyssnade så bra, var rund o fin mestadels av passet och var FRAMÅT, jag fick herregud verkligen jobba för att få honom uppsamlad där emellanåt. Vi hade så roligt tillsammans där på åkern. Jag avslutade hela passet med att låta Matti sträcka ut i galopp, och jäklar vad fort det gick, haha, jag fick hålla i mig i manen för att inte falla av, Matti bara njöt och frustade av glädje. Sen skrittade vi hem och Matti hade öronen framåt och var så nöjd och glad.
 
Men jag fick konstatera att det inte var så smart att rida med shorts eftersom de blev så skitiga, och fick konstatera att man INTE ska rida i spetstrosor barbacka, har mysiga skavsår stjärten, men annars var det ljuvlig. Bara jag och Matti och en härlig sommarkväll. <3
 
 

Han är så underbar min Matti. Vi stod och myste idag vid bommen, sen följde han efter mig helt lös till hagen <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo