Vi är vid liv

2012-07-23 @ 08:55:47
Det har varit tyst här på bloggen, men det betyder inte att Matti varit ledig, det är bara jag som jobbat och haft så mycket program så när jag väl är hemma har jag inte orkat blogga utan velat umgås med min pojkvän. :)
 
Vad har vi gjort då? Jo vi har ridit barbacka, tränat på galoppen och varit i terräng. Matti har varit fin, och duktig. Speciellt när jag red barbacka dressyr kände jag att han verkligen jobbade med ryggen i slutet av passet, jag var genomsvettig och riktigt nöjd!
 
I terräng så hade vi lite bråttom den dagen så blev inte så långt, men Matti var nöjd att få vara ute o bara vara.
 
Ikväll ska jag ut, oberoende om det regnar eller inte (de har lovat regn). Men först ska jag o hjälpa syster att måla deras blivande hus. :)
 
 

Börjar faktiskt vara lite sugen på att åka på hoppträning igen. Såg Sneck skulle komma i helgen, men då har jag redan andra planer så måste IGEN hoppa över ans träningar.. Men kanske man skulle bara fara över till Gamla Vasa o rida där?
 
 
 
UPDATE
Blev inget stall ikväll, blev istället att åka akut till hvc med pojkvännen så blev ytterligare en ledig dag för Matti, men i morgon blir det en morgonritt istället, planerade bygga lite cavaletti o träna galoppen.. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo