We did it!!

2012-07-18 @ 17:07:35
Är så fantastiskt lycklig!! Det som har varit på G ett tag nu är att jag ska köpa Matti, och idag eftersom han gick genom veterinärgranskningen utan problem känns det som att jag kan dela med mig av detta till er också! Ni kan säkert gissa vem som är världens lyckligaste tjej just nu??
 
Vi var till Losvik i Nykarleby på granskning, underbar personal och sakkunniga, rekommenderar varmt det åt er! Men nu tillbaka till Matti, han skötte sig exemplariskt. Gick in i transporten på första försöket och stod lugnt i transporten. Väl framme i Nykarleby var han lika lugn, det var mera hästarna på gården som fick fnatt när Matti var där, haha.
 
Veterinären skröt så på Matti och sa flera gånger hur härlig han var och trevlig. Hon själv håller ju på med hästar och hållit på med hästar i många år, så när hon sade han verkar lovande och har mycket kvar att ge blev man ju lite stolt. Fast huvudsaken är att jag avgudar honom blir jag som en stolt tuppmamma när någon lovordar honom så där, blir så glad att andra tycker han är lika fin som jag tycker att han är!
 
Enda som veterinären noterade var att han reagerade lite när hon tryckte riktigt hårt vid ryggmuskeln på vänster sida, så det var sista grejen som fick mig att lita på magkänslan att sadeln är bajs, för nu ska han ha en ny sadel, har aldrig gillat den som ni säkert läst en massa gånger, och så är den för trång där fram nu.
 
Så om ni vet var man kan få prova olika dressyrsadlar eller varifrån man kan låna/beställa så kommentera super gärna här!!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va kul, ni e verkligen menade för varann :)

Svar: Tack! :)
Annu Åkers

2012-07-18 @ 22:14:00
Postat av: Anno

Grattis! Har just hittat eran blogg och det känns uppenbart att ni passar finfint ihop!

Svar: Tack snälla du! ;)
Annu Åkers

2012-07-19 @ 16:14:59 / URL: http://borrowedhearts.blogg.se
Postat av: Sara

:D

2012-07-19 @ 16:51:51 / URL: http://www.saralene.blogg.se
Postat av: Emilia

Åh vad kul! Ni passar så fint tillsammans :)

Svar: Tack ska du ha :)
Annu Åkers

2012-07-19 @ 23:00:25 / URL: http://withemilia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo