Bilder från hopplektionen

2012-06-13 @ 11:28:53
Nåja nu kommer bilderna från gårdagens hopplektion. Jag kommer nog att ta flera hopplektioner för jag är verkligen en nybörjare där, har så svårt att rida med korta stigbyglar när jag är van att rida med långa eller inga alls. :)

Tack ännu en gång pappa för att du skjutsade oss och Ansu för att du kom med o hjälpte till. Guld värt!





vi fick värma upp självständigt och sedan började vi med bommar i trav och galopp











Efter bommarna blev det en linje med tre hinder var vi skulle trycka in 3 galoppsteg mellan hindren, något som är svårt för mig och Matti eftersom galoppen är något vi inte hunnit träna att samla upp altl för mycket eftersom den blir lätt fyrtaktig, så vi rev en massa och kom fel i linjen eftersom jag försökte korta upp o bromsa, men vi klarade det en gång







Efter linjen hoppade vi hinder som var på mittlinjen som ett S, det var snäva svängar från förr så blev att rida dem ordentligt, men det var problem för oss då jag säkert med vikten visade att Matti skulle ta snävare svängar än det var meningen, så den vningen var rätt svår för mig. Men givande!!









Sen skulle vi hoppa samma hinde som vi hoppat men på en rak linje mittlinje, alltså vi skulle hoppa hinderna på en rak linje så hindren låg snett då vi hoppade över dem. Tyckte nästan den övningen gick bäst!











Det var en givande lektion, men jag är så van att rida privat så kände ovant att vänta så "mycket" innan man fick rida. Men skall definitivt ta flera hopplektioner. En annan som red pratade varmt om Jari Sneck som brukar hålla hoppträningar på travbanan, så kanske jag skulle prova på hans träningar någon gång?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo