Kort hoppvideo

2012-06-13 @ 23:00:50
Här är en kort snutt från igår då vi river o klarar övningarna. Men vi har nog MASSOR att öva på o bli bättre på, det vet jag, men nu börjar vi :)



Kommentarer
Postat av: Malin

Ser superskoj ut! Jag vill också ha en häst jag kan hoppa!! :| Vågar int riktigt på denhär galopphästen min, han rusar så förbaskat...



Anyway, mitt bästa hopptips är TÄNK PÅ LINJERNA! Det är superviktigt att vara noga med vägarna, och tänker man på hur man ska rida vägarna så blir det lättare att ta sig över hindren sen, både på låga och högre höjder ;) och så får man int glömma att rida både före och efter språnget... och dethär är ju int menat som kritik då såklart, utan bara ett tips från en tidigare icke-hoppkunnig :D det ser bra ut, Annu, jobba vidare bara! Roligt att följa med i er utveckling, Matti blir bara finare och finare :)

2012-06-14 @ 10:44:34 / URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/
Postat av: Annu

Jonå Matti är ju super. Men tror han tyckte det var lite för låga hinder för han var inte lika taggad som han brukat ;)



jo jag vet nog allt det där, men eftersom jag varit så hopprädd i många år så tänkter jag tyvärr inte på det i stunden när jag hoppar utan försöker bara komma ihåg at styra mot indre o följa med i hoppet. Vi rev så mycket tror jag för att jag höll tillbaka så mycket när jag försökte få in ett extra galoppsprång, men de kan bara bli bättre härifrån. :)

2012-06-14 @ 10:48:33 / URL: http://maestro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo