Uppe bland molnen

2012-06-01 @ 19:19:29
Jag svävar på stora rosa häst-moln just nu! Hade första ridlektionen på en månad och den gick så jäkla bra! Lena Lahti kom och hjälpte oss och det har aldrig gått så bra då jag ridit Matti, känner mig som världens lyckligaste just nu!! Spelar ingen roll att ingen kunde vara där och föreviga denna stund, för DEN känslan jag fick när jag red glömmer jag inte i första taget!

Vad gjorde vi då som gav den magiska känslan? Lena hade övningar till mig och Matti var vi skulle få mer aktivitet i Mattis bakdelen, eftersom Matti inte har så aktiv bakdel/bakben och inte reagerar snabbt framåt. Så det vi tränade på var att ta två steg öppna och två steg sluta på en stor cirkel, detta gjorde vi några gånger sen skulle jag öka skritten/traven/galoppen efter en öppna och behålla formen, aktiviteten i bakdelen och jag fick absolut inte tillåta honom att dyka framåt och neråt.

Matti har aldrig reagerat så snabbt på mina hjälper, han bar sig 1000 ggr bättre än han annars gjort med mig och jag har aldrig fått så snabba reaktioner tidigare när jag bett honom om något. Det är just det här vi har försökt uppnå sedan sommaren, så känner jag skulle kunna börja gråta av glädje när jag äntligen fått fram det Lena kämpat med att få mig att förstå och göra, och framför allt för att jag kämpat med att få just detta ur Matti.

Idag dansade vi tillsammans för första gången! Nu jäklar får ni akta er, fortsätter vi i denna takt blir vi farliga på tävlingsbanorna!! Det kan jag lova! Tuusen tack världens underbaraste super tränare Lena för hjälpen!! <3




Världens absolut bästa häst, vi utvecklas så tillsammans, min bästa vän! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo