Glömt att uppdatera

2012-05-17 @ 16:05:26
Jag har glömt att uppdatera vad vi sysslat med de senaste två dagarna, så här kommer det!

Tisdag 15.5
Fortsatte att träna på galopp lyften och rida på kortare tygel. Gick se så där, ja han lyfte bra men vill inte han ska slänga med huvudet i lyftet. Men det blåste mycket och Matti vara allmänt okoncentrerad, han fick damp i en omgång o skuttade lite upp o ner, men skärpte sig då jag blev arg, haha, sötnosen!

Onsdag 16.5

Skulle bara rida 30 min idag och fokusera på lösgörande övningar, men han var så rolig att rida så blev 45 min ridpass. Matti var framåt, känslig och mjuk. Det är såklart jobbigt nu i början att jag rider på kortare tygel då han är van att jag rider på längre, så lite var han emot o bet fast, men det blev bättre mot slutet. I skritten gick han rikigt fin, men traven tappade vi formen pga att jag inte kände jag hade riktigt kontroll på min kropp idag, hehe.

Tog några galopplyft och det gick så mycket bättre idag, långt ifrån perfekt, men så mycket bättre. :) Valde att skritta ut honom i terräng. Jag hann bli lite nervös när vi mötte en traktor med något underligt släp efter, men Matti bara kikade på den och så var det så med det, inte rädd alls.




Gammal bild från då vi hoppade i Gamla Vasa manegen 30e februari 2012


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo