Hoppning

2012-05-13 @ 22:12:59
Började de 4 timmar jag spenderade i stallet (igen) med att mocka hela stallet, morsdagen till ära. När jag var klar med mockandet, råkade Sara passligt anlända till stallet. Hon skulle hoppa Dajm och jag kände mig sugen att hänga på med Matti. Jag hoppar nämligen aldrig utan övervakning ifall något skulle hända, så säkerheten först, ALLTID!

Sara hade med bananlådor som vi lade på varandra och byggde en egen "mur". Matti var rätt skeptisk till bananlådorna till en början, men sen efter lite små skutt upp o ner några gånger så gav han upp och konstaterade att de inte åt upp honom, så efter det kunde vi hoppa över muren hur bra som helst! Jag har dessutom aldrig hoppat en mur, så det var lite spännande för mig med ett special hinder. Vi hoppade också en linje och det gick riktigt bra. Jag börjar få mer smak för hoppningen, det trodde man inte va? :)

I slutet av ridpasset taggade Matti riktigt till så jag fick för första gången bromsa honom, haha. Kanske jag äntligen hittat den perfekta mängden havre till honom. För han har varit piggare och mera framåt sedan jag ökade på havren. Konstaterade annars idag också att skulle det varit någon annan häst än Matti som busade i början och var "rädd" för bananlådorna skulle jag säkert hoppat av och inte vågat hoppa alls, men Matti gör mig aldrig rädd. Kände till och med att jag skulle ha klarat av att hoppa 1 meter idag, men valde att vänta tills jag har någon som assisterar från marken. :) Men nästa gång jag hoppar ska jag ha någon att fota och filma.




Min snygga prins! Finast och goast i världen. Tillsammans klarar vi allt!


Kommentarer
Postat av: Sara

Jag vill gärna se dig hoppa nån gång :) så om du vill ha hjälp så kommer jag gärna med :) (fast jag vill alltså int hoppa själv ;) )

2012-05-14 @ 21:38:39 / URL: http://saralene.blogg.se/
Postat av: Annu

Haha, nå de e nog bara att komma med, du får slava med att ta upp bommar då om vi river o höja :P

2012-05-15 @ 12:11:08 / URL: http://maestro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo