Lyckoruset i bilder!!

2012-05-19 @ 19:39:00
Jag har varit hopprädd i många, många år, men idag tog jag tag i rädslorna och hoppade 1 meter med Matti. Det gick så bra, vi hoppade ett litet "special hinder" också som var tunnor och det gick hur fint som helst!

Visst rev vi några gånger eftersom jag inte kan räkna stegen då det enda jag har i huvudet "riv inte hästen i munnen, var följsam, hästen hoppar och jag följer bara med i hoppet".. Haha.

Här kommer ett bildregn från idag. Sara var så fantastisk och kom med och fotade, hon ville nämligen se mig hoppa på Matti så jag behövde inte tvinga med henne, haha.

Ni anar inte hur glad jag är, känner mig som "Annu 5 år" som vill berätta till alla hon känner hur fantastiskt duktig hon varit. Yepp, jag har varit såå duktig, och Matti är världen bästa som ger mig mod till att övervinna mina rädslor!




































Tror ingen förstår hur starkt jag känner för den där hästen, aldrig kännt en så stark connection förut till ett djur. Vill aldrig detta lyckorus skall ta slut! <3



Kommentarer
Postat av: Becka

har en fråga.. va e Mattis mankhöjd? på vissa bilder ser han jätte 'liten' ut, men de e ju så sjuttons svårt å se på en bild hur stor han e i verkligheten.. :)

2012-05-20 @ 10:08:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo