Nervös är bara förnamnet!

2012-05-04 @ 13:01:49
Eftersom deta är första tävlingen jag deltar i sedan? Jag red vi Farmstall?? Alltså det har gått över 10 år sedan jag tävlade sist? Jag har kommit ihåg varför, jo för jag blir så grymt nervös och börjar jämföra mig med andra o förväntar mig på förhand att det skall skita sig. Jag har inte problemet att jag ska vara bäst, men vägrara att vara sämst!!

Idag kom startlistan upp och jag startar näst sist, så mina nerver kommer ju göra mig galen i morn då jag ser hur alla andra rider o börjar jämföra mig.. Okej, nu ska jag lugna mig. Ska finslipa ikväll med hjälp av min underbara tränare så får vi se hur det går i morn. Det är bara övning, det är bara övning, det är bara övning.. pff för er kanske, för mig är det allvar!!





Kommentarer
Postat av: Jessica

Det kommer gå så awesome ska du se! Du har absolut inget att vara oroligt för. Oavsett hur det går är de ju ändå en seger för dig, eftersom det är första tävlingen för er? Näst sist är dessutom ett lyckostartnummer! Jag håller tummarna!

2012-05-04 @ 14:00:16 / URL: http://ettstyckevitt.ratata.fi
Postat av: Betti

I wish you good luck for tomorrow !!

Just remember to be confident and everything will go very well. He feels it when you are nervous and he will get nervous too. But when you know what you do, he will trust you and wouldn't be scared of anything :)

2012-05-04 @ 18:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo