Ser ni skillnaden?

2012-05-21 @ 13:50:00
Kikade tillbaka på min och Mattis tid tillsammans. Jag tycker mig faktiskt se en skillnad på hans form, muskler och attityd när jag blickar tillbaka och jämför bilder, gör ni också det??

I skritten känner man i alla fall en STOR skillnad, genast jag har kortat upp tygeln är han mjuk i munnen och orkar bära sig bättre o bättre för varje gång som går. Tidigare hängde han på tygeln och slöade fram som bara den. I somrast var det först efter kanske 30 min jag fick honom mjuk och rundare i formen, idag kommer det nästan med det samma att jag kortat upp tygeln.

Dessutom har han blivit mera framför skänkeln, vilket jag också tycker man ser på bilden här nedan. Det roliga med att jämföra bilderna nedan är att jag precis kortat tyglarna ska börja rida "ordentligt" på den nedersta, medan jag på övre bilden redan ridit kanske 20 min (i alla fall) och det där var det bästa jag fick honom att gå DÅ.




Min sist tänker jag inte kommentera då jag rider i olika sadlar o har allmän dålig hållning ;)


Det är sporrande att se tillbaka o se vilka framsteg man gjort tillsammans även om de är små! :) Jag är medveten att andra kan rida Matti att gå 1000 ggr finare och bättre än vad jag kan, men jag jämför nu bara våra framgångar tillsammans och glad över vad jag och Matti kan prestera som ett team, för det är det ridning är för mig, ett teamwork. Och jag tycker faktiskt jag och Matti utgör ett jäkla bra team! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo