You are amazing

2012-05-18 @ 17:03:10
Nåjaa, nu har jag varit o rida ute i blåsten. Mina bästa vän Ansu kom med till stallet. Det var meningen vi skulle låna en häst till Ansu och ridit ut, men det blåste o duggade så vi tänkte vi turas om att rida Matti på ridplanen så får det duga för idag.

Hur var Matti att rida idag då? Nå, jag värmde bara upp honom o kände hur han var idag, han var bra i skritten men i traven ville han inte riktigt ge efter medan galoppen var bättre idag. Sen hoppade Ansu upp och jag höll lite lektion till henne. Det blev stor förändring från början till slutet och de var båda super duktiga. I början hoppade Matti till när det kom saker flygande mot oss, men när han såg ena endan av hängmattan fortfarande var fast i trädet brydde han sig inte längre om den. Matti är nog en sådan bra läromästare, det lilla han busar är så oskyldigt och som Ansu sa, "man märker när man gör rätt och fel på Matti"

Men det roligaste med dagen var att Ansu tyckte jag gjort ett bra jobb med Matti, att han var mer framåt o bättre. Alltid roligt att höra sådant, speciellt när Ansu är så bortskämd med tävlingshästar på hög nivå där hon jobbat i Sverige <3.

I morgon ska vi försöka hoppa.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo