Duktiga storasyster

2012-10-16 @ 17:57:00
Igår fick jag nog vara stolt över min storasyster Ina. Ina kom nämligen igår med till stallet och RED!! Det är alltid så hjärtevärmande när en familjemedlem kommer med till stallet och jag får visa vad jag brunnit för de senaste 16 åren och vad det här med hästar är som gör att jag älskar det så.
 
Matti uppförde sig exemplariskt och Ina likaså, hehe. Jag hade lite gymnastiska övningar till en början till Ina så hon skulle hitta balansen och gunget i sadeln. Sen så började vi rida och hon fick lära sig styra, bromsa och inse hur lite man egentligen behöver göra och jag försökte förklara hur olika hjälper inverkar på hästen. Till nybörjare har jag svårt att hålla det enkelt så var rädd Ina skulle tappa bort sig i mina förklaringar men hon var super duktig så kanske jag inte var så värdelös påa tt förklara?!!
 
Älskade underbara häst som är så snäll med alla när det verkligen gäller!!! Som belöning för att han uppförde sig så exemplariskt så busade jag med honom lite och tränade på horsemanship innan vi avslutade.
 
 
 
Mamma är den som fotat. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo