Fullt ös, medvetslös

2012-10-20 @ 13:36:00
Trotsade förkylningen och åkte ut till stallet med Cessi. Men eftersom jag inte kände mig 100% frisk så red vi ut på en härlig terrängtur i det underbara höstvädret! Så här ska hösten vara inte bara regn!! Men eftersom det är älgjakt på G så lade jag på vårt refelxtäcke så ingen helst i misstag skulle ta fel på att vi skulle vara någon älg. ;)
 
Idag fick vi dessutom rida först, det har inte hänt ofta. Matti har nog gått någon gång först när vi varit i terräng, men han går så mycket långsammare då han blir lite ängsligare som ledarhäst, men idag gick han med bestämda steg fram och visade hur han mognat under detta år och kunde ta "farorna" med öppna armar, haha.
 
Oj så roligt vi hade det, han taggade riktigt till när vi fattade galopp och öste fram säkert över 1-2 km längs vägen. Det gick så hårt att tårarna rann längs tinningarna på mig, haha. Han måste nog ha fått super kondition den där hästen, för han galopperade om Marikje båda gångerna vi tog ett galopp-race, och han var inte det minsta svettig fast vi galopperat så mycket. Matti bara frustade och slängde med halsen av lycka, det är då jag njuter mest av att rida när man ser ens häst är lycklig!
 
Men när jag kom hem från stallt fick jag ångra mig jag åkte ut till stallet, för då hade jag feber, 37,7 graders feber visade termometern och det värker i hela kroppen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo