Bättre hållning

2012-10-01 @ 18:45:00
Matti hade som sagt ledigt ikväll, men måste uppdatera här ändå. Idag var vi från skolan på hälsomässa i Botniahallen och tog blodtryck, pickade lite gamlingar och mätte kroppsfett och muskelmassa vid vår skolas bås. Så när jag ändå var där passade jag på att gå till Postures bås och kika på en "säle" som ska hjälpa en få bättre hållning.
 
Det fanns två varianter, en som endast fokuserar på axlarna och "drar" de på ett schyst sätt bakåt, och en annan som stöder ända från magen och rygg och gör att man använder magmusklerna för att stöda upp sig bättre (om jag fatta rätt). Men jag tycker det är mest axlarna i min hållning jag slarvar med i ridningen, kanske det kommer från magen och den skulle ha haft ännu mera effekt, men ville prova först på denna då jag inte har världens sämsta hållning ändå, så jag köpte en sådan. Så vi får se nu då om den är bra och hjälper mig räta på mig och slutar ha Quasimodo-rygg uppe på hästryggen.
 
Är ni intresserade av att jag ska skriva vad jag tycker om den här sen när jag använt den typ en vecka?
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vill gärna läsa en utvärdering om den!

Svar: skall rida aktivt i den nu då så jag får utvärdera den sen :)
Annu Åkers

2012-10-01 @ 19:24:35
Postat av: -

Vad kostade den?

Svar: den kostar 35 euro på mässan, tror det var 39,90 annars? :) Den som stödjer ända från magen kostade 60 euro om jag minns rätt?
Annu Åkers

2012-10-01 @ 19:25:22
Postat av: Mikka

Jag har oxå funderat på en sån!! Så skriv gärna vad du tycker samt om man kanske kan använda den när man tränar på gymmet eller så?! Om du vill pröva ;) hehe

Svar: nja måste se med gymmet, men ridningen i alla fall ska jag använda den :) Det va fräsmt till det ändamålet jag köpte den eftersom det är där jag behöver den.
Annu Åkers

2012-10-01 @ 21:15:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo