Det gick inte alls!

2012-09-26 @ 14:02:00
Haha, det sket sig med det samma med hela träningsschemat. Well, måndagen stämde ju och hoppeligen söndagens program, men hann inte hämta Hackamoret på tisdag så blir i morgon, och idag blev jag mitt i allt bil-lös så Matti blir ledig idag och på fredag fick jag medlockat Lena i terräng om vädret tillåter, så får helt enkelt ta dagen som den kommer. Nog skulle det vara lätt med egen bil så man kunde planera!!
 
Igår då så red jag i hoppsadeln lite dressyr. Till en början var Matti helt mjuk och OK i skritten men i traven blev han travhäst (minus farten) så jag började göra serpentiner över hela ridplanen och volter i varje kurva för att frsöka mjuka upp honom och mera på allerten, till sist mjuknade han upp en aning. Men det var ingen höjdare ridpass, men det hann bli så mörkt så man tänkte bli påriden och rida på de andra ekipagen på ridplanen eftersom ingen av oss tänkte på hur snabbt det blir mörkt så inga lampor var påslagna, hehe. Nå nu vet vi!
 
 
UPDATE: blev en lite pomenix med Matti idag, mamma ringde och erbjöd skjuts så vi gick alla ut och gå (jag, mamma, matti och hundarna Dixie, Elvis och Ronja)
 
 
 
Trött på att rida dressyr o hoppsadel, men hoppeligen har vi om 6 veckor en dressyrsadel att rida i!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo