En sådan där..

2012-09-28 @ 12:22:00
En sådan här sadel är det som jag köpt (kommer att köpa då den anländer till Finland) till Matti, en Dressage Saddle Stubben Genesis CL. Du kan läsa mera om den här.
 
Hon som beställde åt mig frågade om jag ville ha en massa extra "finesser" som lät så bra, men jag som inte är gjord av pengar fick nog bara tacka nej till allt, lite trist, men den bittra sanningen. Klart jag klarar mig utan, men skulle kännts helt ok med en sadel i härligt läder som gör det ännu skönare att sitta i, en BioMex som gör det bättre för ryggen osv. Men nepp, vanlig sadel som passar Matti fick duga. Enda jag valde (eftersom det inte kostade något extra) var en sadel man får mera stöd från och lättare korrekt sits.
 
Så från och med NU får vi på riktigt vänta 6 veckor innan jag kan rida seriöst dressyr igen (det vill säga om sadeln sitter).
 

Så håll alla nu tummarna för oss så inte vi fortsätter ha lika otur med sadel.
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Hur har du mätt ut och ordnat så att du vet att sadeln ska passa? Eller hade du nån som kom och mätte åt dig?

Svar: Jag åkte ut till Esse var Horse-ess. Tjejerna där är utbildade av de på Stubben så de var de som kollade ut sadel samtidigt som de lärde mig hur en sadel korrekt ska sitta, vad man ska tänka på osv.! :)
Annu Åkers

2012-09-28 @ 15:56:17 / URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo