Bakis och lerig häst!

2012-09-21 @ 09:25:00
Alltså mitt hjärta smälter varje gång jag kommer till stallet. Igår igen kom Matti och mötte mig vid porten när han hörde mig kalla på honom. Visst han skrittar bara, men i alla fall, tänk att han VILL komma till mig fast han har stor hage och kompisar i den. Älskade häst vad jag tycker om dig!!!
 
Nåjaa, det var bara en "kort" parentes. Matti såg annars ut som stryk i övrigt när jag hämtade in honom. 15 min innan jag och Cessi anlänt till stallet så hade det öst ner regn och eftersom Matti var blöt hade han såklart passat på att ge sig själv en lerinpackning, och eftersom jag fortfarande rider barbacka ännu så lade jag en schabrak på så jag inte skulle bli lerig och blöt i baken.
 
Att rida var Matti riktigt roligt. Jag fokuserade på mig själv och min ridning igen och försökte göra så lite som möjligt. Jag tränade på skänkelvikningar och tempoväxlingar samtidigt som en någolunda form skulle behållas både lång, rund, låg och, högre, rund form. I skritten gick det riktigt bra, men varje gång jag ökade i trav så gör jag något fel för Matti tappar alltid formen då.
 
Ooh, vad jag hoppas att jag hittar en sadel som gör att Matti vill röra sig framåt på samma sätt som då man rider barbacka. Matti fick riktigt bra ökningar igår, behövde inte påminna honom så mycket som jag brukar när jag rider med sadel, och det kom fina ökningar, inte sega som det annars brukar vara. Mina magmuskler fick verkligen en ordentlig workout.
 
Idag ska Cessi och jag fota varandra när vi rider, så ikväll kommer det äntligen nya ridbilder (om vädret tillåter). :)
 
 

Älskade fina häst. Sara har tagit denna fina bild då jag var 2a gången och red Matti förra sommaren.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo