Klappar mig själv på axeln!

2013-04-11 @ 21:56:00
Varje gång jag hoppar hinder som är över 70cm känner jag att jag får klappa mig själv på axeln eftersom allt över 70 cm gör mig illamående och nervös, MEN idag gick det ganska smärtfritt! Vi hade bra övningar idag, Helena kan verkligen det där med att ge olika ch effektiva övningar på varje lektion. Idag passade övningarna mig och Matti speciellt bra eftersom jag nu verkligen fick rida och tänka på vad nästa uppgift var. För just det att rida mellan bommar/cavalettin/hinder är det jag inte riktigt vill få till när det kommer till hoppning, jag bara sitter där och åker med av gammal vana då jag varit så fruktansvärt rädd för hoppning. Men idag kände jag mig inte osäker en enda gång, så jag känner jag är värd två klappar på axeln till och med!
 
Sista övningen hoppade vi 3 hinder i en kombination och sista två gångerna vi red an på kombinationen låg hindrena på 80 cm och det gick helt ok. Jag ser fortfarande inte mer än kanske 1-2 galoppsprång innan hindret om vi kommer fel eller rätt och då är det försent att korrigera, så jag behöver verkligen träna ögat på ansprången! Allt slutade med så bra feelis efter lektionen, även om jag glömde att rida där en gång så Matti gled förbi helt lugnt hindret men kom för nära hinderstödet så mitt knä slog i så det bara small, haha, jag kommer få ett färggrant knä har jag på känn tills i morgon!
 
Sen så känner jag bara att jag ytterligare en gång måste få skriva hur otroligt mycket jag tycker om tjejerna i stallet! Alla är så snälla, peppande och goa människor. Eftersom mitt självförtroende i hoppning som ni vet inte är det bästa blir jag så otroligt glad gång på gång när jag får kommentarer om hur jag och Matti utvecklats, och hur mycket bättre Matti blivit sedan vi kom till Hubbe. De kommentarerna fick jag idag av två helt fantastiskt härliga människor i stallet, och ni kan ju bara ana hur glad jag kände mig av att få höra det även om jag nog själv känner av att vi utvecklats ganska bra under dessa ynka 3 månader. Ni är så underbara och gör mig så glad gång på gång av era snälla kommentarer! Det är så viktigt att vi kommer ihåg att peppa varandra och stötta varandra, för vi sitter alla ändå i samma båt och alla behöver lite stödjande ord ibland. :)
 
Video från dagens lektion kommer upp i morgon, nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig, så ni får nöja er med lite bilder från då lektionen var avslutad redan! :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Daniela

Aw, Matti är så söt! :D

2013-04-11 @ 22:52:43 / URL: http://danielasfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo