Lite orolig

2013-04-14 @ 09:50:00
Igår var det tänkt jag skulle tömköra eller longera Matti, men när jag kände igenom benen så kändes han varm i benet som han hade haft infektionen i, så jag blev ju lite orolig! Det kan ju bra hända bara att det är tillfälligt, jag kylde det i 30 min igår och kollade att han inte haltade, men jag ska se nu idag ändå. Vi hade tänkt ha bommträning idag, men det skippade jag så benet får vila ifall det blivit lite tuffare träning nu på sistone och han därför var varm i benet?
 
Men inte fick Matti helt ledigt för det! Jag passade på att öva Matti att gå in i spolspiltan då det var vatten på golvet och att hahonom att stå i vattnet. Silen var nämligen lite stockad så det blev en lite vattenpöl i mitten så jag passade på att träna innan jag rensade silen.
 
Det gick helt bra, Matti var först nog lite skeptisk och ville inte alls gå i vattnet så han backade, steppade på stället och slängde huvudet högt och visade ögonvitorna till hela stallet. Men är man konsekvent och snäll med honom så får man honom nästan vart som helst. Så på tredje försöket gick han in i spolspiltan trots vattnet på gummimattan. Min duktiga fåniga häst! :)
 
 
Tadaa, till sist stod han lugnt och snällt där fast han stressat och inte alls velat gå i vattnet först. Sötnos!

Kommentarer
Postat av: Daniela

Fin Matti! :D
En av ponnyerna vid Vickys stall visade positivt för herpes för ett par dagar sedan, så stallet är i karantän i två veckor framåt... Som tur är så verkar det vara den lindrigaste sorten!

Svar: nämen fy då! hoppas verkligen hubbe klarar sig undan det!!! :/
Annu Åkers

2013-04-14 @ 23:55:15 / URL: http://danielasfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo