Anmält mig till en NH-kurs

2013-08-29 @ 14:29:34
Först hade jag tänkt anmäla mig och Matti, men efter att räknat med ekonomin min fick jag snabbt konstatera att mina pengar inte räcker till att delta, utan endast som åhörare, men inget fel med det! Jag är ju intresserad av natural horsemanship och vill kunna kommunicera med Matti på bästa möjliga sätt och lära mig så mycket jag kan om hästens språk och hur jag kan med så små medel få dess tillit.
 
Det ordnas 3 olika kursen, tre helger irad. Första helgen med basic basic som pasar ypperligt för de som vill prova på och lära sig grunderna i NH. Sedan är helgen efter en fortsättning på grundkursen var man lägger till kunskap och bygger vidare, och sista helgen är mera "avancerad" var tilliten prövas lite mera med olika omständigheter. Jag skulle ha velat delta i både del 2 och 3 med Matti men det skulle ha blivit för dyrt, så ag åker som åhörare istället på båda helgerna.
 
Häng på du med vetja, NH är super intressant och underlättar så vardagen med häst när man lär sig kunna kommunicera med sin häst med så små medel som möjligt. Matti har blivit mycket tryggare i sig själv sedan jag började med NH, och då gör jag basic basic grejer eftersom jag lärt mig av youtube videos och vad jag läst i böcker och på nätet. :)
 
Läs mer om NH-kurserna här. Sista anmälningedatumet är nu på söndag (31.8.2013)!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo