Årsresumé, Juli-september

2013-12-28 @ 10:55:00
JULI
 
 
Det belv dags för skoning och jag fick med mig pojkvännen som sällskap. Han försökte dessutom värva med Matti till poliskåren och visade en artikeln om Polishästens ardag åt Matti, hehe.
 
 
 
 
Så blev det dags för vår första ritkgia dressyrtävling på regionalnivå, som tyvärr gick så dåligt så jag ville inte tävla sen mera den sommaren. Men vi får se nu då hur det blir i år, men då på denna hade vi ingen kommunikaiton över huvudtaget!! Men klart fick Matti massa pussar ändå!
 
 
 
 
Jag myste i hagen med Matti eftersom han fick en välförtjänt semester på 2 veckor i kvevlax efter tävlingarna då vi behövde nollställa oss båda!
 
 
 
Jag fick också med mig mamma en dag för att rida, och eftersom pojkvännen hängde på denna dag också så bad jag honom lägga benskydden på Matti, och när jag kom tillbaka till boxen såg det ut så här! När jag frågade hur han tänkte här så sade min pojkvän "jag tänkte som fotbollsskydd"..
 
 
 
 
Vi red lektion för Lena Lahti och jag började få lite mera flyt igen och Matti jobbade på riktigt bra!!
 
 
 
Sedan var det dags för Juulia att konfirmera sig och då frågade hon mig om hon fick ta fotonen med Matti, och självklart sade jag ja. Och se bara hur fina dessa är! Vackra Juulia och fina fina Matti!
 
 
 
AUGUSTI
 
 
 
Tepa fortsatte en månad till sin ledighet och Matti fick tillfälligt en ny kompis i hagen, Elli. Det blev då automatiskt en del terrängturer och ridning samtidigt med denna kombo, Sofia och Elli
 
 
 
 
Det blev lite hoppning också denna månad och jag började ta någolunda regelbundna hopplektioner för Jennie,som sedan visade sig bli popp och vi var 3-4 som ville rida för henne vid stallet. :)
 
 
 
 
Vi utforskade ny terräng med Johanna och hittade nya härlia vägar man kunde galoppera lång på.
 
 
 
 
Matti började redan få ycket päls och fick bli klippt för första gången i min ägo. Här visste jag ännu inte hur snällt Matti skulle stå så han ahde fått en lugnande pasta innan, men sedan informerade Mattis gamla ägare Betti att han inte behöver och vi provade utan pasta följande gång med lika bra slutresultat!!
 
 
 
 
 
Det blev teknikhinder och specialhinder som hoppades och vissa gånger tyckte jag till och med att det var roligt att hoppa lite hinder.
 
 
 
 
Jag köpte ett par regnställ till byxor och konstaterade att de var toppen! Super bra uppfinning!!
 
 
Såklart blev det mycket terräng, Matti älskar att få vara i terräng och lika så gör jag!
 
 
 
SEPTEMBER
 
 
 
Vi började ta regelbundet ridlektioner för Lena igen och behövde det. Matti reaerade inte så fort och ville bara knäppa av i nacken och bli hängig på hand, jag hde slarvat under sommaren med egen sits och tillåtit för mycket lathet och hängande på tygeln av Matti.
 
 
 
 
September innehöll många fina höstdagar och underbara terrängrundor i  härligt sällskap!!
 
 
 
 
Vi blev också utan manege eftersom den började rivas ner och den var då ännu planerad vara klar till november, vilket senare blev mitten av februari 2014.
 
 
 
 
Matti var lycklig över att få ha sin bästis tillbaka i samma hage och de lekte och myste i hagen och i terrängen tillsammans!
 
 
 
 
Jag och Matti fick även prova på en ny tränare Nan Eklbom, som senare visade sig vara en riktigt duktig tränare som vi fortsatt träna för ca 1 gång i månaden!
 
 
 
Matti och Robin överlyckliga tillsammans
 
 
 
Vi tränade vidare Lena Lahti och jobbade på galoppen en hel del för att stärka den. Jag började nu också hitta  flera knappar och få Matti högre upp i form och att arbeta bättre
 
 
 
 
Leila Bergman kom och höll en tömkörningskurs för oss, men det var lite otruligt då vi var utan manege och vi inte hade ritkigt något bra ställe att tömköra på, så då underlaget var så blött gjorde det mycket ont i min fraktur i foten!
 
 
 
 
Jag köpte ett par nya benskydd åt Matti som var super bra när det blev geggigt ute men jag ändå ville stöda upp benen då vi skulle arbeta hårt. Matti är så fruktansvärt snygg i marinblått!!
 
 
 
Vi fick även i slutet av september en riktigt kall och ruggig dag vara modeller för fotografen Heidi Järvi som ville ha en fotoigé genomförd och frågade om jag och Matti var intresserade. Här nedan ser ni resultatet! 
 
 
Vi hade även vår sista hopplektion för hösten eftersom senare visade sig att ridbanorna var i allt för dåligt skick för att våga hoppa på. Så nu får vi bara gå coh hoppas att manegen kommer upp snabbt så vi kan rida där och börja hoppa! :)
 

Kommentarer
Postat av: Agnes Bjurek

Åh, så många, mysiga bilder!

2013-12-29 @ 00:27:36 / URL: http://agnesbjurek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo