Dressyr i solfmanegen

2013-12-22 @ 20:14:00
Idag igen åkte vi till Solf manegen i sällskap av Linn & Robin. Matti var lika lättlastad idag som senast och det värmer mitt hjärta att det går bättre att lasta nu igen. Denna gång och förra gången har vi haft mellanväggen där den ska och inte breddat på den som vi tidigare gjort, så även om Matti kom snett på rampen idag så kom han in i sitt "bås". Fina, fina Matti!
 
Ridningen gick bättre än förra gången idag gällande missförstånden, MEN jag är ändå inte helt super nöjd med passet. Matti gör ju inget mera än jag begär och jag klarar av att rida, och jag blir så frustrerad på min ridning. Jag kan ju fasten inte sitta stilla i traven, det känns som att jag sitter mycket mera stilla än jag gör, och då jag rider fram Matti känns det som att han far mycket mera fram än han gör!! Så frustrerande att jag vet inte dess like!!!! Ser ju förfärligt ut när jag sitter ner i korttrav!
 
Jag tränade ingen galopp idag, utan enbart traven och försökte hitta takt, mjukhet och framåtbjudning. Så på filmen ser ni de bättre klippen från då jag tränar tempoväxlingar. I filmen går han inte helst särskilt bra på de snuttarna som jag valde att ta med, så ni kan ju tänka er hur det såg ut då jag red idag, nej fy-fy! Nu måste jag verkligen träna på fritiden de där tusans magmusklerna om det här skall bli till något!!
 
 
Jag fattar inte hur Linn alltid ser så fräsch ut efter ridningen, jag ser ut som en dränkt katt o gömmer mig gärna i någon mössa eller keps, hehe, eller bakom något stort, typ Matti ;) 
 
 
Matti gjorde så gott han kunde och var trött när vi var klara med ridpasset. I morgon åker vi med Johanna och Pasa till manegen. Helt underbart när vänner erbjuder en plats i tranpsorten, ni är så fantastiska som tänker på lilla mig och Matti! <3
 
 

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Vet hur det känns!! Började rida när jag var 7, kan fortfarande inte sitta ner i sadeln i trav!? Jag kör bara på lättridning hela tiden haha! Eller att jag tar och rider barbacka, då har man ju inget val ;)

2013-12-22 @ 23:00:07 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Postat av: Sandra

Näyttää hyvältä! Det ser ju bra ut, int är din sits så farlig :) Hittade din blogg genom Elfstrands systrarna och den är ju jättebra, är själv finlandssvensk!

Svar: tack, men det är nog mycket jobb kvar med egen sits innan man kan kräva mera utan hästen! :)
va kul att du hittade hit! :)
Annu Åkers

2013-12-23 @ 17:58:06 / URL: http://www.sandras.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo