Finaste vinterhästen

2013-12-09 @ 20:19:24
Alltså man kan vara bra klåpig på ibland och framför allt den senaste tiden, haha, jag har hunnit halka och falla så jag slagit i skallen och som pricken över i-et så startade inte min bild idag!! Så det var bara att cykla och frysa öronen av sig till stallet. Men som tur så har man cykelavstånd till stallet, skulle jag haft Matti på gamla stället skulle jag inte sluppit iväg till stallet idag?!
 
Passade på att ta lite vintermysiga foton på Matti idag också medan det var lite ljust i alla fall, men det var så fruktansvärt kallt så det blev faktiskt bara 18 foton, men tyckte de blev så bra de kunde bli för stunden så det fick räckam annars skulle jag väl ha tagit minst 100!! ;)
 
Efter det lilla vinter-photoshooten så red vi ut i terräng barbacka i det underbara vinterlandskapet! Det var som taget ur en saga! Snön låg tungt på träden, sjön var frusen och där red man i skogen med fina vänner på pigga och glada hästar när det började skymma! Matti var extra pigg idag och traskade världsvant fram med bestämda steg som ledarhäst i skogen, de andra hästarna med bra mycket längre ben än Matti fick för en gångs skull traska på i deras vanliga fart medan Matti fick skritta på ordentligt och få upp flåset där han traskade i snön!
 
Idag var igen en sådan där dag då man bara tänker, ooh vad jag älskar min häst och livet!
 
 
Visst är han fin min älskade skrutt! <3

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Åh så vacker <3

2013-12-09 @ 23:12:03 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo