Gå in och gilla

2013-12-28 @ 12:15:00
Visste ni att årets hallmästerskap (i österbotten) inom dressyr kommer att arrangeras vid Vasa Hubertus den 6e april 2014?? Hoppeligen fixas en öppen klass så att jag och Matti kan delta, men om inte så är jag bara med och hjälper till under tävlingsdagen!
 
MEN, alla ni som är intresserade om vad som kommer att ske och vilka klasser som man kan anmäla sig till + annan info ska gå in och gilla tävlingens facebooksida. Där kommer jag och Sophia publicera all information du behöver ha inför, under och efter tävlingsdagen. Vi kommer även under tävlingsdagen publicera resultaten  vart eftersom så att alla kan följa tävlingen både på plats och från annat håll! :) Så gilla sidan redan nu så missar du ingen information inför tävlingen. 
 
Så gå in och kika på sidan jag fixade för eventet! :) Klicka på bilden här under för att komma till sidan.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Ligger ditt stall i Finland eller Sverige? :)

Svar: Finland :)
Annu Åkers

2013-12-28 @ 16:03:36 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Postat av: Siri

Hej!

Jag har tänkt skriva den här kommentaren länge nu men det har aldrig blivit av... men bättre sent än aldrig!

Jag kan börja med att skriva att jag tycker du är en jättebra bloggare, ryttare och på något sätt så känns allt så mysigt med din blogg. Matti kommer med bra i bloggen och man förstår att du lever mycket för honom, det är han ditt liv kretsar runt just nu. Du kämpar och stretar för att hinna och ha råd och jag tycker att du gör det fantastiskt bra! Jag vet att jag är rätt mycket yngre än du men när jag läste dina inlägg när du går tillbaka i tiden med Matti så förstår jag att det går inte alltid bara dåligt för mig, det är inte en dans på rosor bara för att man har häst. Och så plötsligt går det bättre!

Jag rider en häst som bara inte bjuder ibland, typ som i somras. Jag har ingen tillgång till lektioner, jag orkar inte tjata mer med dressyren även fast jag vet att det var kasst och jag hade liksom tappat "det mysiga" med uteritter. Jag ville inte hoppa, jag red bara för att jag var tvungen. Jag fullkomligt ÄLSKAR hästar och min Mira är så sjukt underbar, men jag tappade suget.

Men nu är jag tillbaka, jag rider Mira 4-5 gånger i veckan (+lektion och en annan häst) och vi myser på som bara den. Många härliga galopper tillsammans, med sadel eller utan spelar ingen roll. Även fast dressyren inte är på topp så börjar vi känna varandra mer och det hjälper som sjutton inom hoppningen med! Nu vägrar hon inte alls lika mycket längre och hon tycker det är kul. Precis som vi jobbar med Matti, han ska tycka att det är kul och DU ska ha kul samtidigt.

För ungefär ett år sen (då gick jag och mina kompisar i 6an) blev vi lite halvt "utstötta" från resten av klassen. Jag trodde inte att det var lika allvarigt som det egentligen var, men vi hade kul tillsammans och vi led liksom inte så mycket och det är jag glad för. Nu har vi kommit in i klassen och vi kan prata om det med alla, alla gamla kompisar som man inte riktigt har kunnat komma nära det senaste året har plötsligt ploppat upp igen. Hur kul som helst att man kan komma tillbaka. Vi hade det inte svårt, vi var flera, men det var otroligt starkt av dig att klara av din ungdom så som du gjorde.

Jag tycker du är stark, du KAN tro på dig själv. Det är väldigt viktigt tror jag. Du inspirerar mig väldigt mycket och din blogg känns mer "äkta" än vissa andras.

Hoppas du orkade läsa, jag ville bara säga skriva ut allt och tacka. Du gör mig, och många andra, glad och du utstrålar kämparglöd och glädje!

Jag önskar dig och Matti en riktigt god fortsättning och jag kommer såklart fortsätta följa den!

Siri Silfvergren

2013-12-28 @ 21:08:59 / URL: http://kees.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo