Ledsen i ögat

2013-12-17 @ 19:02:30
Min älskade kisse Ludde är inte ännu heller frisk. Igår kväll såg jag blod i handfatet på toaletten och det tyder bara på att det var Ludde som urinerat där, och idag berättade pojkvännen han kommit på Ludde när han urinerade i hadnfatet och det kom ordentligt med blod. Så jag ringde åter en gång till veterinären och berättade att jag är orolig, och fick som tur en tid till i morgon då hela Ludde ska undersökas grundligt igenom med röntgen, ultraljud, blodprover.. jaa-a rubbet! Så det blir nog ingen hoppsadel åt Matti före TIDIGAST sommaren, eftersom pengarna jag fick för min gamla sadel som jag sparat så jag kan köpa en ny,  nu går till veterinärbesöken vi gör med Ludde. 
 
Tur att jag ändå har de pengarna, annars skulle jag inte haft råd att undersöka Ludde. FYYY VA HEMSKT! Symtomen är ändå bara så underliga då Ludde annars är helt "normal" nu, och leker med Leo och så vidare, men sen så kissar han blod och det gör helt klart ont eftersom han kissar på andra ställen i hopp om att det ska ta mindre ont där. Det känns bra att jag blev tagen på allvar då jag ringde idag, och att jag fick så pass snabbt en tid. Även om jag fick veta räkningen kommer vara över 200 euro när besöket är klart, så får det bli så då. Jag måste köpa lite billigare julklappar åt familjen nu bara eftersom pengarna jag planerat till dem nu tog slut nu. :/ Det blir vatten och knäckebröd resten av månaden ser det ut som..
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så är det tyvärr att ha djur :) men hoppas han blir bra.

2013-12-17 @ 19:29:47
Postat av: Sara

<3

2013-12-17 @ 20:08:09 / URL: http://www.saralene.blogg.se
Postat av: Miia Nybacka

Hoppas de hittar vad som felas honom! Styrkekram!

Svar: jo, det hoppas jag också!
Annu Åkers

2013-12-17 @ 20:31:57 / URL: http://sambucamolinari.blogg.se/
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Mitt marsvin ska också till veterinären.. :/

2013-12-17 @ 21:02:32 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Postat av: Linda

Tänkte samma sak då jag valde i torsdags att fara på drop in vaccination med hundarna och på samma gång höra vad en ny veterinär säger om min älskade frökens utslag...fick antibiotika och kortison och det blev dömt att hon inte får äta något inhemskt sädesslag...så hennes mat blev det ingen ändring på men godiset blir det byte av...men jag blev överraskad att priset på besöket höll sej under 150€ :)

Svar: jo de blir så lätt påkostade de här älskade djuren genast det blir något extra :(
Annu Åkers

2013-12-17 @ 21:06:34 / URL: http://linzun.blogspot.fi
Postat av: Sophia

Jag håller tummarna för Ludde att dom hittar felet imoron så ni får bot på det så han int behöver ha ont mera :/ det kommer nog bli bra!!! kram

Svar: tack! det hoppas jag verkligen att de gör! kram
Annu Åkers

2013-12-17 @ 22:11:35 / URL: http://sophiabacklund.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo