Stallhäng

2013-12-06 @ 19:18:00
Ikväll fastnade det helt grymt med snö under hovarna så de blev inte mycket till motionering av Matti. Men istället blev det mys och borstning från topp till tå.
 
Eftersom det är så tråkigt att åka ensam till stallet ringde jag och frågade Johanna om hon ville hänga på eftersom vi bor så nära varandra, och det gjorde hon och Tilda, så det var så mycket roligare med sällskap! Oftast nu på sistone är jag ensam i stallet eller så är det endast någon enstaka människa i stallet som är på snabbvisit och fixar mat till hästarna sina, typ. De flesta har vinterledigt till sina hästar nu då vi är utan manege, förutom vi som rider mycket i terräng (och har egen transport och åker till annan manege o tränar), vi motionerar efter bästa förmåga våra hästar ännu. Men glad blev jag ändå då Johanna erbjöd mig att hänga med till manegen på söndag då hon ska dit med hennes häst Pasa, så tänk vilka fantastiska vänner man har som gör det möjligt för även mig att träna nu ordentligt (de gånger jag är i manegen alltså ;) )
 
Så eftersom det var lite folk i stallet och en motioneringsfri dag öppnade jag dörren till Robins box också så Matti och Robin fick stå och mysa lite medan jag pratade med tjejerna. Visst får man tiden att gå även då man inte rider. Stallet är då ett bra ställe att hänga på! Håller ni inte med?!
 
 Matti har börjat slicka på Robins nosrygg, super gulligt! Här hade han just dragit in tungan, men är det inte bara för sött??

Kommentarer
Postat av: Silke

shiit vad fin blogg. Klickade in första gången nu, och liksom, fastnar :o

Vad söta hästar :)

Svar: nämen va kul att läsa! Tack och välkommen!! :)
Annu Åkers

2013-12-06 @ 20:18:17 / URL: http://silkez.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo