Är det lätt är det rätt!

2013-02-23 @ 15:30:00
JAG VET INTE VAD BLOGGEN KRÅNGLAR, DET HÄR INLÄGGET SKULLE UPP IGÅR KVÄLL!!
 
Matti har blivit en liten ladies man på riktigt nu. Idag charmade han stoet Lina, så troligen kommer Matti och Robin få en till hagkompis.
 
Idag var det andra gången Mattis medryttare S kom till stallet. Hon är så otroligt ljuvlig människa, och man ser riktigt att Matti tycker om henne, när vi stod och borst honom så blev han så avslappnad att han nästan somnade, så allt detta att ta hjälp av någon annan känns så bra!
 
Idag gick vi ut och gå med Matti eftersom att S ville se hur han var att gå ut och gå med, och för att lära känna honom bättre. Så att hon föreslog detta gjorde mig så glad, för ni som läst bloggen länge vet att jag tycker hästhantering och kommunikationen med hästen är så otroligt viktig, och det finns så många ryttare som bara vill rida till 110% när de väl får "låna" en häst, så jag blev så glad över föreslaget att ta en promenad idag! Det känns nog så rätt det här!!
 
Vi gick  ganska långt och ända hem till hennes familj så barnen skulle få träffa Matti, och de matade i honom med massa morötter och knäckebröd, de var så söta de där barnen! Matti stod som ett ljus, sträckte fram sitt nalle-huvud och hälsade på barnen, och även om de stojjade och ropade av förtjusning ibland stod han snällt stilla och var så snäll en häst bara kan vara. GOSH, han är så go!
 
 


Kommentarer
Postat av: maria

dom var så söta så, och bra motion för linatanen

Svar: haha, joo de va så söta!!
Annu Åkers

2013-02-23 @ 19:24:32 / URL: http://livmededs.blogg.se
Postat av: Rebecca Joli

Vilken vacker häst du har!

Svar: tack ska du ha!! jag tycker också han e fin!! :)
Annu Åkers

2013-02-24 @ 12:04:30 / URL: http://www.jolisporthorses.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo