Då var det flyttat!

2013-02-02 @ 14:33:00
6 timmar senare sitter jag nu här vid köksbordet igen och kan glatt skriva om flytten! Även om mina föräldrar inte har så mycket kunskap om hästar och hästhållning så blir jag så glad när de ändå försöker efter bästa förmåga ta del av min hobby. Trots att jag är 22 år glädjer det mig att mamma ringer och frågar om hon får komma med, eftersom hon också bryr sig om Matti och vill han ska ha det bra. Så där satt vi då nästan hela familjen och Ansu för att hämtra transport och häst och bege oss till Vasa Hubertus.
 
Efter att jag hämtat Matti ur hagen och på första försöket lastat min grisley björn till häst så bar det av mot nya stallet. Väl vid hubertus var det lite spännande för Matti så han var vaken och tittade sig omkring medan jag  lugnt kunde ta bort transportskydden och så gick vi in i stallet och in i hans box så han skulle få bekanta sig. Matti hade blivit lite oroligare när jag gick bort för en stund med några grejer, men lugnade sig snabbt igen när jag kom tillbaka och stod lugnt i boxen och tittade runt sig.
 
Sen var det bara på med ett par "hag"-skydd och ut i hagen för att träffa på sina två nya hagkompisar. och allt gick super bra! Det känns så skönt att det gick så fint med hästarna eftersom det för mig är viktig att Matti får gå med andra hästar.
 
I morgon tänkte jag gå omkring på området med Matti så han får se sig lite runt, kanske longera honom lite i manegen. Oj, jag ska få rida i manege fast varje dag nu!! Häftigt! Haha, jo en sak till!! Matti ser ut som en ponny bredvid alla jättar till hästar, så jag tror inte jag vågar kalla Matti för stor häst längre när han är lägre än de fläste i mankhöjd i stallet, tss..
 
 

Inte världens bästa kvalitet när jag försökte zooma med telefonkameran, men ska ta med systemkameran i morgon till stallet och fota, så kommer det lite finare bilder hit! :)

Kommentarer
Postat av: Becka

Går han i samma hage som Carrero? :) Eller e de nån annan som har likadant täcke? :P

Svar: näe, han går med Tepa och Dolly så bara likadant täcke! :)
Annu Åkers

2013-02-02 @ 16:14:12 / URL: http://bexxters.blogspot.fi/
Postat av: Finland

Alltså skäms du över Matti nu bara för att du bytt stall? då du nu mitt i allt kallar honom grisleybjörn.. låter ju nervärderande! Kanske man inte ska påverkas så lätt av andra

Svar: Nej nej, alltså jag skäms verkligen inte över Matti, men jag driver med hans lurviga päls eftersom han ser ut som en grisleybjörn bredvid alla finklippta dressyr och hopphästar i stallet! :)
Annu Åkers

2013-02-05 @ 19:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo