Dagens dressyrlektion

2013-02-21 @ 20:23:31
Nåja, nu orkar jag berätta lite mer om ridlektionen. Det blev alltså dressyr idag på schemat och första ritten med ett lånat bett (eggbett), och jag kan glatt meddela att det känns som jag fått mer motivation och inspiration till ridningen igen! Det gör mycket att ta lektioner!
 
Det gick kanske inte så där kalas bra, men jag gillar bäst de lektioner man får jobba arslet av sig eftersom det är DÅ man lär sig något. Idag gick det ändå bättre än förra veckan, men min tränare Lena hoppad ändå upp på Matti för att känna på hur han kändes. För mig var det också super bra att se från marken när hon korrigerade och gav efter, så jag fick SE Mattis reaktioner. Han var inte lika hängig idag på hand i jämförelse med förra veckan, men när Lena hoppat upp sade hon att hon trodde ändå inte han hängde så som han gjorde, så undrar hur hon skulle ha tyckt om det förra veckan då, hehe.
 
Vi tränade att få en lätthet framtill, snabba reaktioner framåt och åt sidorna samt samlingar genom öppna och halter. Även om Lenas mun gick i ett om hur jag skulle göra och påminde mig om och om igen gällande samma saker, så är jag ändå kalasnöjd med passet! Jag fick betydligt bättre feelis än förra veckan och det kändes som jag fick en bättre form på Matti idag och han funkade fint med det lånade bettet.
 
Haha, fast nästa lektion blir nästa veckas torsdag klockan 07:30!!!! Jag hoppas verkligen jag har vaknat tills lektionen börjar, för Lenas lektioner är verkligen ingen semester, därför gillar jag hennes lektioner så hårt, det är HELATIDEN något att göra och tänka på, därför utvecklas hennes elever så snabbt också! :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo