En dag utan måsten

2013-02-17 @ 17:52:00
Idag har varit en dag utan måsten, har spenderat största delen av dagen i stallet och det har varit så skönt!! De har träningstävling i stallet så jag åkte ut till kl 13 för att kolla på ekipagen i stallet. Kanske jag och Matti kan ställa upp nästa gång i någon lätt klass? Vem vet?
 
Jag kollade inte hela tävlingen eftersom jag och Ansu skulle rida ut i terräng tillsammans. Vilken perfekt terrängrunda. Jag och Matti gick först hela vägen, och idag såg vi flera skidare  (tyvärr ingen riktigt skidandes mötande). Sen red vi en annan väg idag och kom ut till Singsbyvägen så vi red längs med den en bit och där saktade minsann inte bilisterna i, men Matti skötte sig bra. Jag är så nöjd med den mentala tärningen Matti fick och klarade av med bravur, igen!!
 
Vi avslutade med att rida på den enorma ridplanen (hoppridplanen) vi inte ridit på ännu och gasade på i galopp. Matti tyckte det var så förbaskat roligt så till sist fick jag börja hålla in honom för han drog så iväg i glädje galopp på långsidorna. Så idag var en rolig dag för oss båda, utan måsten.
 
Sen så passade jag på att putsa tränset lite och sen så kom mina goda vän Lena och hälsade på och det var riktigt trevlig. En riktigt toppen dag har det varit. Nu tillbaka med näsan ner i tentboken....
 
 
 
 
Bus

Kommentarer
Postat av: JONNA - ponnyvalack

Låter som en riktigt härlig dag måste jag säga! :)

Svar: jo det var riktigt härligt! :D
Annu Åkers

2013-02-18 @ 20:12:55 / URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo