En spännande utfärd

2013-02-27 @ 20:02:00
Idag fick vi då sällskap utav Madde och Allu ut i "terrängen". Idag red vi endast längs cykelvägarna och mot Gerby. Jäklarns vilken bra träning för Mattis psyke, en hel massa trafik med skvättande bilar mötte vi och en hel del folk som var ute och gick, cyklade, drog pulka osv. Matti hade verkligen mycket att tänka på. Att Matti dessutom klarade av att gå största delen av rundan först känns nu i efterhand riktigt bra.
 
Visst var Matti på hel spänd nästan hela ritten och hoppade till ibland, men jag är ändå stolt att han klarade av rundan bra,  underlaget var ju så slaskigt att jag och Madde inte kunde prata med varandra när bilar körde förbi oss eftersom man inte hörde något av vad den andra sa, så då kan man ju bara tänka sig hur det lät i Mattis öron!
 
Det bästa ändå med ritten var när Madde svängde in mot sitt stall, haha inte det att hon försvann, utan att jag och Matti fick rida sista biten genom bebyggelse och skogen på tumis. Visst var han på spänn men han gick framåt och vi travade genom skogen, även om det var lite väl spännande ibland så det kom ett stopp då Matti plötsligt hörde något, men han fortsatte snällt sen igen. Duktig heppa!
 
Det kanske inte den trevligaste terrängnen runt stallet som sagt, men jag ser det som ett ypperligt tillfälle att vänja Matti med liv omkring honom, jag menar ska vi börja tävla måste han vänja sig vid liv och rörelse! Jag avslutade ändå med att låta Matti busa runt i manegen eftersom vi skrittat största delen av terrängrundan. Han är bra söt min lilla heffaklump!
 
 
 Ser ni annars något nytt med Matti?? Nu får vi se hur observanta ni läsare är??
 
 
Bus

Kommentarer
Postat av: Malin

Nytt träns!!? Elo ny nosgrimma iaf va? :D

2013-02-27 @ 20:48:41 / URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com
Postat av: Ansi

tror ja vet! :D e d nånting svart? ;)

2013-02-27 @ 20:51:20
Postat av: Linda

Matti har gått ner i vikt?! :)

2013-02-27 @ 22:15:01 / URL: http://linzun.blogspot.com/
Postat av: Lena

Maestro har börjat lösa vinterpälsen..och blir då mörkare i färgen :)

2013-02-28 @ 11:50:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo