En toppen dag!

2013-02-21 @ 19:49:00
Alltså vilken toppen dag det varit idag! Jag har varit super aktiv i stallet. Jag cyklade ut till stallet kl 13 och tog in hästen, gjorde honom i ordning och red lektion (skriver med om den i ett annat inlägg), sen så fotade jag lite när Ansu red lektion och efter det putsade jag båda sadlarna, alla tränsen och mina stövlar. Efter det så myste jag en bra stund med Matti innan jag började att tunna ur hans man, och jaa-a det tog nästan 45 min för den var så tjock!! VIPS så hade man varit i stallet i lite på 6,5 timmar!
 
Det var så underbart att kunna stå helt ostört och mysa med Matti hur länge som helst. Han är så harmoniskt och ger mig sådant lugn! Där stod han och hade huvudet som jag kramade om läänge! Min älskade ÄLSKADE häst! Tänk om alla skulle få känna sådan ömsesidig kärlek till ett djur!!
 
Haha, JO!! Sen har Matti blivit en riktig ladies man! Han charmade Lillon helt idag när de fick snusa på varandra så Lillon som tydligen bossar med maten tillät Matti äta direkt ur munnen på henne. Haha, jag och Tina stod bara och skrattade! Till sist delade de på ETT höstrå, precis som Lady och Luffsen med spagettin!
 
 
 
 
 
 
 
 
Är det inte för ljuvligt med hästar?

Kommentarer
Postat av: Daniela

Finns inget bättre än hästar!

sv till hoppträningsinlägget - Vi får pratas mera nån gång och fundera ut när det passar att jag kommer och fotar då, hehe ;)

Svar: nä så är det! :) Ja men det tycker, alltid roligt med fina bilder!
Annu Åkers

2013-02-21 @ 21:21:09 / URL: http://danielasfoto.blogg%2Cse
Postat av: Sara

Nåmen va söta :D

Svar: visst, små turturduvor ;)
Annu Åkers

2013-02-22 @ 22:05:42 / URL: http://www.saralene.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo