Försäljningsvideon av Matti

2013-02-13 @ 13:00:00
Jag minns inte om jag visat försäljningsvideon som Mattis ägare i Estland gjorde om honom. Här kommer den i alla fall.
 
 
 
I somras/höstas kunde jag själv se att jag utvecklat Matti vidare från det arbete Betti gjort, men idag känns det lite som att vi är tillbaka på ruta ett. När jag ser hur fint Betti rider Matti på videon och jag tänker tillbaka på gårdagens ridpass ger det mig dåligt samvete att jag inte är den optimala "utvecklaren" till Matti. MEN i morgon är det som sagt ridlektion och vi är nu igång efter sjukledigheten så det kan bara bli bättre igen. Och eftersom jag har anmält mig till att ta tävlingslicens betyder det att vi SKA tävla i sommar, och vi SKA bli super bra, och vi SKA utvecklas!
 
Men idag ska vi bara ha roligt och jag ska snart cykla ut till stallet och rida ut i terräng, fast idag får vi sällskap av Ansu & Tepa. :) Så får se om våra småpojkar håller sig i skinnet i den relativt nya terrängen för båda! :)
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Tycker int du ska ha na dålit samvet alls!! Tycker no att du får matti ti gå mycki finare såläng ni va på topp i somrast än va videon visar!! Å an har ju lite masu i videon å ;)

Svar: tack söta rara! Men känns lite bittert att vi nästan är tillbaka på ruta ett igen just eftersom det var så bra i somrast, men så är det ju, allt är inte uppåt! :) Haha, jo han har alltid haft mage, men i somrast var han ju i fint skick!! :)
Annu Åkers

2013-02-13 @ 13:45:09
Postat av: M

Du skriver ofta att du tycker att du inte är tillräckligt duktig för att Matti ska utvecklas i den takt han kunde, men det spelar väl egentligen ingen roll alls! Huvudsaken är ju att ni har roligt tillsammans. Det verkar som att utvecklingen idag måste gå så otroligt snabbt, unghästarna ska helst ut på tävlingsbanorna innan de ens har växt klart. Matti är ännu ung och ni har all tid i världen att nå ert mål. Det är ingen ide att fundera så mycket på vad andra tycker och hur Matti skulle vara om han blev riden av nån annan, gör det du själv tycker känns bra istället :)

Svar: jo och jag låter det ta den tid det behövs för oss, men just eftersom han är ung syftar jag på att mina kunskaper är inte alla gånger de optimala och eftersom ansvaret ligger hos mig hur jag utvecklar honom kommer det stunder då man tvivlar på sig själv. Men jag har precis lika många gånger skrivit att vi inte strävar efter att nå eliten, utan att ha så roligt man bara kan ha tillsammans, men jag behöver ibland få säga/skriva att jag kanske inte är den bästa skolaren till Matti, för jag vill utvecklas och av att se andra rida Matti bättre sporrar i sin tur mig att utveckla och bli ännu bättre ryttare! :) Men tack för din kommentar, du har så rätt! :)
Annu Åkers

2013-02-13 @ 13:59:16
Postat av: Annika

Fin blogg :)

Svar: Tack!! :)
Annu Åkers

2013-02-13 @ 15:04:02 / URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Malin

Söt lillkille! Han var så mörk då, hihi.

Alla har vi våra up and downs, det vet du, och jag är övertygad om att ni kommer komma tillbaka ganska snabbt igen nu. Jämför int dej med andra ekipage/ryttare och de andra i stallet - inspireras, men jämför aldrig! Alla har sin individuella utveckling. Kämpa på Annu! :)

Svar: nej nej inte känner jag så av att jag bytt stall och andra är super duktiga, för som jag skrev finns det alla sorters talanger där och nivåer, utan nu när man är tillbaka på ruta ett känns det bittert att komma fram igen, men så är det med hästar, allt är inte en dans på rosor! :)
Annu Åkers

2013-02-13 @ 17:15:27 / URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com
Postat av: Anna

Visst är det surt när man får ta några steg tillbaka när hästarna blir skadade, men det är bara så det är med levande individer. Även om du inte klarar av att utveckla honom mer än till en viss nivå (absolut inget illa menat) så lider han absolut inte av det. En häst är lika lycklig även om den inte lär sig seriebyten och galoppiruetter och vem vet var ni är om några år med tränares hjälp?

Svar: nej aboslut inget av det du skrev tas negativt! du har så rätt, men ibland tvivlar man på sina kunskaper. Men jag ger ju aldrig upp, jag vill bli bättre, men de här stegen tillbaka efter skador som smakar trä! ;)
Annu Åkers

2013-02-13 @ 18:18:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo