Funnit oss till rätta!

2013-02-04 @ 19:01:00
Jag kan inte skriva det för många gånger hurudan lättnad det är att Matti anpassat sig så bra till nya stallet! Han chillar, gäspar och rullar sig boxen så han ser ut som ett spån-monster!! Jag har inte sett honom rulla sig i någon box tidigare, men idag rullade han sig flera gånger (och nej, han har inte kolik) och såg ut att må loppan!!! Min snuttis då, mitt hjärta värms så när jag ser han trivs och mår bra, då mår jag också bra.
 
Jag red ju annars i manegen idag och det gick kalas! Formen var jag inte så krävande med, men Matti hade en fin framåtbjudning och någolunda mjuk i sidorna, så jag nöjde mig där. Eftersom vi just kommit igång efter långledigt på nästan 4 månader så är han rätt så tung framtill nu igen och hängig på bettet, men nu kan de bara bli bättre!! Ringde min tränare idag så vi ska boka in en träning nu så vi får komma igång. Jo, jag TRAVADE FÖR FÖRSTA GÅNGEN ORDENTLIGT PÅ SNART 2 MÅNADER MED MATTI. Jag tror både jag och Matti var lika nöjda efter ridpaset! Det som var ännu en höjdare var att sadeln låg bra på plats trots att vi travade ganska mycket!! Halleluja.
 

Han är precis samma goa Matti som han tidigare varit, känns som jag kan börja andas ut!
Vi båda mår bra nu!

Kommentarer
Postat av: Lydia

Sv: gör du till andra? :)

Svar: jag har gjort till några stycken, men inte är jag allt för bra på att designa, så beror på vad ni skulle vilja ha. :)
Annu Åkers

2013-02-04 @ 21:12:13 / URL: http://teeamjump.blogg.se
Postat av: Julia

Härligt att han trivs!

2013-02-04 @ 23:38:13 / URL: http://ohjuliet.blogg.se
Postat av: Lydia

Sv: Asså typ bara en header ;)

Svar: det ska säkert går bra, har lite mycke just nu men om det är okej att det kan ta en vecka el 2 innan ni får de kan jag säkert ställa upp! :)
Annu Åkers

2013-02-05 @ 07:28:38 / URL: http://teeamjump.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo