Öppna, sluta, ditt och datt

2013-02-28 @ 11:52:00
Nåjaa, nu är jag hemma igen efter 5 timmar i stallet. Jag hjälpte nämligen Ansu lite i stallet idag, och så kom hovslagaren ut, så därför blev det en lång stallvistelse idag igen. Hovslagaren sa idag igen "Du har nog fått en fin häst, han har så bra lynne", men det vet jag ju redan, Matti är toppen även om han busar ibland och får vårkänslor! <3
 
Ridlektionen var toppen, och det känns så fantastiskt just nu. Då jag jämför dagens pass med första efter Mattis vila så har vi på så här kort tid kommit långt!! Jag har så förbaskat bra feelis efter ridlektionen, Lena Lahti är verkligen en TOPPEN tränare, hon vet precis hur hon ska pusha och uppmuntra mig till att kämpa till att sista svettdroppen fallit av mig! Tack för det!!
 
Idag var "svårighetsgraden" lite högre. Vi jobbade mycket med att få aktivitet i bakbenen och lättheten (såklart). Övningen som jag tyckte var bäst var den när vi red i kort, kort, trav och skulle göra ett steg öppna, ett steg sluta, ett steg öppna och sedan genast galopp. Övningen fick verkligen mitt hjärnkontor att jobba och att hitta känslan var svårt för mig, och jag ville göra lite för mycket så det blev snarare tre steg öppna, tre steg sluta, tre steg öppna, tre steg trav och sedan galopp. Men till sist fick vi till det, YES!
 
Jag är så förbaskat nöjd med lektionen, allt gick så mycket bättre än förra veckan, så jag hoppas verkligen vår utveckling fortsätter i samma takt, för just nu känns det som att om inga fler skador uppkommer kan vi bli farliga på tävlingsbanorna nu när vi har toppen träningsmöjligheter.. Eller får man säga så om sig själv?
 
 
Bilden är snart 1 år gammal, men tycker så om den. Min älskade häst! Tänk vad han kan göra en lycklig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo