Som ett överlyckligt barn!

2013-02-11 @ 10:14:00
Igår galopperade jag första gången i nya sadeln och på Matti efter sjukledighet!!! Oooh, så glad både jag och Matti blev av det! Jag bara kände  hur han ville gasa på mera längs långsidorna!
 
I övrigt gjorde ja mycket sicsac skänkelvikningar längs långsidorna i skritt och trav, i skritt gick det super, och helt ok i traven. Sen gjorde jag också en skänkelvikning från ett hörn och när jag kommit till medellinjen gjorde jag en volt mot spåret och när jag avslutat volten tillbaka vid medellinjen igen gjorde jag en sluta ut mot spåret igen och det gick kalas!

Jag vet inte om det är underlaget som gör det, men Matti är så framåt i jämförelse från den sölkorven han brukar vara. Men det kan ju också vara att vi äntligen har en sadel som passar så han tycker det är roligt att sträcka på benen utan att något trycker på, eller så beror det på då han fått vara ledig NÄSTAN hela hösten, eller så allt arbete jag gjorde när vi red barbacka i 4,5 månad äntligen payed off! För det är SÅÅ roligt nu att rida Matti nu när han börjar ha egen motor. Han var dessutom så mjuk o fin i munnen och inte det minsta hängig på bettet. Så att ha varit i terräng och fått en helt ledig dag från ridning gjorde susen till honom!
 
Glömde fota något extra i stallet, så det blir super dåliga bilder av min lilla lila häst efter ridpasse istället. Min älskade vän!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Daniela

Han är ju så fiin! :D

Svar: lilla hårbollen min!! :)
Annu Åkers

2013-02-11 @ 18:53:30 / URL: http://danielasfoto.blogg.se
Postat av: Julia

Härligt att ni galopperade!

2013-02-12 @ 17:06:26 / URL: http://ohjuliet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo