Finns det någon vänlig själ?

2013-01-19 @ 11:17:00
Hej alla läsare, jag har ett litet problem! Saken är den att jag skulle vilja köpa STALLPELLETS till Matti som strö i boxen, MEN jag skulle vilja först pröva på om han låter det vara som strö eller om han börjar käka av det (som jag hört några hästar kan göra).
 
Jag kom precis hem från Agrimarket och de säljer inte längre 16 kg säckar, utan endast 500 kg, och det skulle ju kännas lite pissigt om Matti skulle få för sig att börja käka av pelletsen och så står man där med ännu 480 kg pellets man inte kan använda sig av..
 
Så har du något kg STALLPELLETS jag skulle få köpa eller vet av någon som använder sig av STALLPELLETS jag skulle kunnA fråga av. Ta mer än gärna kontakt om du har tips eller råd hur jag kan göra!!
 

Kommentarer
Postat av: Ansi

Ja kan fråg av en i stalle ida, fö hon ha prata om nån som har. Ja ha aldri pröva själv men en tipsa att di had en ättika/vatten blandning som di hälld på om hästan åt pellets.

Svar: jo jag har hört det också. Det verkar lösa sig att jag får köpa mindre mängd av någon så du behöver inte fråga. Tack vännen!! <3
Annu Åkers

2013-01-19 @ 11:25:32 / URL: http://ansii.blogg.se
Postat av: Kajsa

Vi har stallpellets/halmpellets, antar att det är samma sak. Du sku säkert få ta ett ämbar, men de e ju en bit hit dock :)

Svar: oj, nämen det skulle vara super!!
Annu Åkers

2013-01-19 @ 13:38:20 / URL: http://kajsacharlottas.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo