Jag rekommenderar!

2013-01-12 @ 12:00:00
Det tycks aldrig vara något som hört om dessa super mineraler, så jag tänkte att jag skulle dela med mig av detta nu så ni också får veta om dessa super mineraler och kanske väljer att börja ge det till era hästar.
 
Jag började ge detta till Matti främst p.g.a. hans otroligt dålig hovkvalitet, och det gav märkbart finare och starkare hovar till följande sommar (det tar ju ca 1 år för hoven att bytas ut helt)!! Det räckte ju i somras med att olja hovarna när det var som torrast ute, året innan hölldes inga skor på och hovarna föll sönder.
 
Men förutom att det stärker hovarna finns det en massa andra saker som mineralerna Biopromin hjälper och påverkar! Det bästa tycker jag är att en låda räcker ca 11-12 månader så man behöver inte beställa nytt hela tiden, och så är det super bra då Matti tycker det är så gott också. Matti fick ganska så snabbt super fin päls också och man noterade att alla punkter stämde in på Matti. Läs bara vad de inverkar på här nere..
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sia

Varifrån beställer du å va kostar de? :)

Svar: Jag beställer från en kvinna i södrafinland (enda som säljer i finland). En låda/påse räcker ca 1 år och kostar 115 euro. Säg till om du vill jag ska ge nummern :)
Annu Åkers

2013-01-12 @ 15:43:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo