Måste kämpa på!

2013-01-21 @ 16:15:00
Ingen får någonsin tro jag inte skulle tycka om Matti eller inte ha lust att vara med honom, men nu när det är så fruktansvärt mycket i skolan så känns det inte lika hejsan alla gånger att starta bilen och köra iväg och ta hand om det där förbaskade såret. Innan han skadade sig hade jag 1-2 dagar i veckan helt ledigt från stallet för att jag skulle hinna med sådana saker som man annars inte har tid med, men nu finns inte den möjligheten eftersom jag måste ut varenda jäkla dag för att ta av benskydden för att kunna sköta om såret, kyla benet en bra stund och hinna rida osv.
 
För stunden känns det mera som ett måste att åka ut till stallet än ett andrum i vardagen som man vill till... Jag antar det beror på att vi har haft sådan otur nu i flera månader med sår och sadelproblem! Klart  jag myser och mår bra när jag väl står och pynjar och på med min favorit, men före och efter visiten känner man en extrem stress och ångest över högen med skolarbete, disken som står på bänken, ekonomin som är i botten, sitt osociala liv och hur dålig flickvän man är som inte har tid eller ork att var en 10 poängare till flickvän... Stressen blir som inte mindre precis!! Inatt tror jag att jag till sist fick sömn p.g.a. de tidigare 3 sömnlösa nätterna
 
Nu skall jag i allafall fixa middag och sedan åka iväg till stallet, så KANSKE jag hinner göra skolarbete när jag kommer hem.. Förlåt nu för mitt klag-inlägg, men just nu  känner jag mig lika uppåt som en sur citron.. Hoppas ni mår bättre!! ;)


Han är mitt allt, men dessa 2 månader har blivit tunga, speciellt nu när det inte ser ut att gå fast såret på de närmsta veckorna heller... Så ibland måste man bara få klaga lite för att bita ihop sen igen och kämpa vidare!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Ni har nog verkligen haft otur! Hoppas de blir bättre nu!:)

Svar: jo hoppas jag också!
Annu Åkers

2013-01-21 @ 17:34:58 / URL: http://sofia-everythingispossible.blogspot.fi/
Postat av: Miia

Förstår precis! Och man älskar inte sin häst mindre bara för att man har det tufft och det blir stressigt och allt kör ihop sig! Ni har ju verkligen haft otur!! Man måste också få klaga ibland och det visar ju bara att man vågar vara sig själv och vara mänsklig!

Svar: jo, men då de inte bara blir mer jobb för mig, utan för stallsägaren också när Matti o jag haft otur i vinter.. Vet inte hur många tårar som fallit över allt som varit med den hästen i vinter av förtvivlan o frustration om vart annat...
Annu Åkers

2013-01-21 @ 19:49:28
Postat av: Pia

Det är ju inte bara lycka med våra hästälsklingar.
Naturligtvis läker Mattis sår. Gillar din positiva
inställning, ni fixar det här.
Kram

Svar: tack goa rara!
Annu Åkers

2013-01-22 @ 09:45:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo