Mycket på gång!!

2013-01-28 @ 20:38:00
Det blev en händelserik och känslosam start på denna vecka.. Jag och Matti ska nämligen flytta. Orsaken är för att jag ska spara in så mycket tid och bensin det bara går på transportsträckorna så inte skolan och ekonomin bli mer lidande än den måste, men också för att jag och Matti ska få bättre träningsmöjligheter eftersom jag inte äger någon transport. Jag kommer att ha krypavstånd till stallet, ynka 2,6 km till stallet tillskillnad från 22 km en väg som jag haft nu.
 
Samtidigt som jag ser fram emot att få möjlighet till mångsidigare och aktivare träning inför olika tränare och tillgång till manege (!!), så känns det ledsamt eftersom jag ändå hållit till lite på 3 år vid Helsingby och vi har varit som en liten familj där ute i skogen. När jag sade upp stallplatsen ikväll brast jag ut i gråt eftersom det är så blandade känslor (och som ni säkert redan noterat är ag en lipsill när det kommer till lycka och sorg). Men ibland måste man våga bryta mönstret för att få ändring, och vi får vänta och se hur vi kommer att anpassa oss och trivas i nya stallet, så det kommer bli spännande eftersom jag inte alls spenderat mycket tid i detta stall tidigare.

Så på lördag får vi ta vårt pick och pack och påbörja nästa kapitel i min och Mattis bok. Hoppas vi kommer trivas lika fint i nya stallet som jag gjort dessa år i Helsingby!
 
 
Jag är nervös som sjutton inför flytten, nytt stall, nya människor, nya regler..
Som att börja ett nytt jobb
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Oj, vart ska ni flytta? :)

Svar: De blir Hubertus :)
Annu Åkers

2013-01-28 @ 21:26:35 / URL: http://sofia-everythingispossible.blogspot.fi/
Postat av: Sia

Oj, spännande! Far ni ti Hubbe? :) Lycka till me flytten!

Svar: Jo det blir nog det, råka bli en plats ledig så ska pröva på där och se hur de fungerar! har ju skanat ordentliga tränignsmöjligheter o då jag int har egen transport ännu. :)
Annu Åkers

2013-01-28 @ 21:27:47
Postat av: Linda

Vart flyttar du honom då? Om han kommer så pass nära? Inte finns det ju nära stan andra än Hubertus som skulle vara så pass nära som lite på 2km...*hmm* och som har bra tränmöjligheter.

Svar: Jo nä de e nog hubbe jag ska pröva på. har några bekanta som e där o sagt de blivi rikti bra där så tänkte jag ger det ett försök då det är så pass nära så jag kan cykla oberoende väder :)
Annu Åkers

2013-01-28 @ 21:50:55 / URL: http://linzun.blogspot.com/
Postat av: Julia

Hoppas det går bra med flytten o allt! Det tror jag att det gör :)

2013-01-28 @ 23:16:50 / URL: http://ohjuliet.blogg.se
Postat av: Miia

Du ska se att det går bra! Lycka till i nya stallet!

2013-01-28 @ 23:36:53 / URL: http://sambucamolinari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo